4. huhtikuuta 2012

Photo Per Hour -day #9

Tulee vähän myöhässä, mutta laitoin päivämäärän oikean päivän kohdalle. Pahoitteluni.
Idea on ennestään tuttu, jos ei ole niin saman sarjan postauksia löytyy kyllä pari kuukautta takaperinkin löytyy. Melkolailla "datisteluksi" meni tämä päivä.


00:19 Loin ensimmäisen ihka oman torrent filen ja onnistuin jopa aloittamaan sen jakamisen muille ihmisille! Kyseisestä filestä tuli myöhemmin vielä ihan suosittu tuolla pelin foorumilla, jonka chatissakin pyörin kohtuu aktiivisesti. Taustalla mesekeskustelut päällä.


01:50 Itsessään pelissä, vietin aikaa lähinnä seuraillen muiden pelaajien puheita kaupungissa.


02:57 Chatkeskusteluita, harmillisen vähän juttelukavereita tosin paikalla. Peli taustalla.


03:52 Yhä chat päällä, mutta kopioin erään lomakkeen kysymykset joka minun oli tarkoitus täyttää itsessään tuonne pelifoorumille ajan kanssa. Ajattelin että samallahan se menee nyt, kun kaverikin alkoi kirjoittamaan samaa lomaketta. Kysymykset näyttävät osin pitkiltä, sillä ovat niin täsmentäviä.


04:57 Oman kirjoittelua taustalla, siirryin kirjoittamaan suoraan foorumipostina kun se tuntui luonnollisemmalta, ja samalla lueskelin kaverin aikaansaannoksia ja autoin sitä vähän tekstin luomisessa, kun ite oon vastaavia kaavioita kirjoitellut jo useamman että homma alkaa käydä tutuksi.


05:55 Kirjoituksen jatkamista.. hyppelin vähän kysymyksistä toisiin, eksyin tekemään välissä useita muita eri juttuja netissä ja juttelin myös mesessä enemmän ja vähemmän aktiivisesti.


06:28 Vihjaisin koirille, että uloskin ois mahdollisuus päästä, mutta ilmeet näyttivät lähinnä tältä. Vaala.


07:48 Tunnin päästä edellisestä porukka alkoi virkoamaan kummasti tehokkaammin joten lähdettiin lauman kanssa ulos. Sama nassu kuin edellisessä kuvassa, aavistuksen heränneempänä vaan.  :D


08:37 Kaikkiin kysymyksiin vastattu ja homma valmis! Postasin sen viimein foorumille, tulipas pitkä.


09:33 Meinasin että olisin ottanut torkut sohvalla. Kyllä noinkin pätkän näköinen sohva kelpaa hyvin nukkumiseen pienelle ihmiselle, siihen mahtuu kerralla hyvin minä ja mun tytöt, Vaala sit vielä selkänojalle ja Minus kyljen päälle! Tosin nyt omat lemmikit olivat melkolailla sitä mieltä, että paikka on viety jo.

10-13 ei kuvia, aika kului nukkuen.
Kunnollisen unirytmin hankkiminen ei olisi pahitteeksi.


14:52 Veilan heräämishaukotus jalkopäästä. Oli käytännössä vahinkokuva, mutta kelvatkoon.


15:26 Hurttien kanssa kävelemässä. Tykkään tuosta Y-jakajasta omilla tytöillä!


16:18 Käväisin suihkussa. Kuvassa Egyptistä äitini tuliaisena tuoma pyyhkeeni, vakiokäytössä.


17:54 Sini ja Meiju kävivät hakemassa Vaalan takaisin kotiin hoidosta ja ottivat samalla hiiret Yingan & Zairan astutukseen sekä Ockran lopetukseen (syynä käytöshäiriö, parturointi). Mun oli tarkoitus ottaa lähtevistä hiiristä kuva, mutta onnistuin unohtamaan sen joten tässä tyttöset ihmettelemässä vieraiden lähdön jälkeen, kun eläinmäärä väheni yhtäkkiä neljällä kappaleella.


18:12 Meno muuttui ihmettelyn jälkeen piakkoin leikiksi, kun Titjakin suostuu välillä painimaan.


19:35 Sosialisoin Miolan kanssa, joka ei ollut samaa mieltä mun kanssa kameran käytöstä tänään.


20:40 Chat auki, yhäkin hieman vähemmänpuoleisesti noita juttukavereita paikalla + mesekeskustelut.


21:30 Tea hehkutti mulle mesessä poppamiehen habanero-sipsejä, jotka kieltämättä ovat hyviä, niin mun täytyi vinkkinä heittää sille vihje näihin nagapähkinöihin. Voittavat mormikaupan chilipähkinät tulisuudessaan monenkertaisesti. En vain itse voi syödä montaa kerralla pähkinäallergian takia.


22:38 Juoksutin tyttöjä pimeässä metsässä. Olipahan muuten hankala saada kuvaa, kun kamera ei tarkenna sysipimeässä metsässä yhtään mihinkään. Ja jostain syystä saamassani kuvassa ei sitten näy yhtäkään puuta todisteena siitä, että oltiin oikeasti metässä, aukealla tosin.


23:51 Sisälle tultuamme satuin huomaamaan pelissä pelaajan järjestämän kilpailun, jonka satuin voittamaan ja palkinnoksi piti valita jotain pelisivuston Item Mall-listoilta. Kova pähkäily käynnissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti