7. heinäkuuta 2013

Mikkeli KR

Olin lupautunut lähtemään Riikka-Liisan mukaan handlaamaan Delin, mutta sainkin näyttelyssä hihnan päähän myös Classicin puoliksi kokeiluna ja puoliksi sen takia, että Riiskalla itsellä oli kädet täynnä uudemman tyttärensä kanssa. Deliä on usein mukava esittää sen ollessa niin energinen, mutta tässä näyttelyssä se tuntui omaksi itsekseen hieman laimealta juoksuisena. Kaiken lisäksi se käänsi reippaasti häntää sillekin, että silitin sitä itse kädellä takaa joten jouduimme laittamaan muutoinkin päiväjärjestystämme hieman uudelleen.
Classic teki kehässä omaan tyyliinsä varman suorituksen kanssani.

Silimen Classic Delight "Deli" AVO-ERI (pk collie)
Silimen Classic-Cola "Classic" VET-ERI AVK4 (pk collie)

Delin todennäköisistä juoksujen tärppipäivistä johtuen "oikaisimme" kotiinpaluumme Jämsänkosken kautta. Delin ensimmäinen astutuspäivä, koirat jäivät kiinni vaikkakaan eivät kovin pitkäksi aikaa, uusittaisiin tulevana maanantaina.




Deli ♥



Tyttöjen kuvista kiitos Emma Kiiskiselle, samoin kuin onnittelut Kiusa-kelpien valioitumisesta tässä näyttelyssä!

Tetra tosiaan tipahti parvekkeelta (tuskin hyppäsikään kun niin arkajalka on, että sen on täytynyt olla vahinko) eilen. Valvoin koko näyttelyä edeltävästä yöstä suurimman osan yrittäen metsästää kissaa ja lähdin näyttelyyn väsyneenä tuloksetta. Näyttelyn jälkeen luulin voivani mennä nukkumaan, mutta paikantaessani kissan myöhään illalla uudemman kerran jätin nukkumisen vain haaveeksi kunnes saisin kissan kiinni. Mira ja Marjo saapuivat avukseni koiriensa Vukin ja Hypnon kanssa, ja me saatiin kuin saatiinkin noin puolentoista tunnin piirityksen jälkeen Tetra kiinni. Se ei ollut yhtään mielissään tilanteesta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti