27. heinäkuuta 2013

Savonlinnan vierailu ja keppitreenejä

Lähdettiin eilen aamulla kohti Savonlinnaa äitini kanssa järjestämään ja viettämään isoisäni syntymäpäivää, haettiin hänet sekä mummo vanhainkodista käymään kotitilallaan illan ja yön ajaksi sekä kutsuttiin sukua ja naapureita kahville. Kun en kuitenkaan loputtomiin jaksa vanhemman puoleisten ihmisten puheita kuunnella, sain Tealta matkalle lainaan agilityesteet jotka pystytin tilan takapihalle treenikäyttöön ja hioin molempien koirien pujottelusuorituksia.
Veila alkoi ottaa yhä useammin ja useammin oikeaa keppiväliä, Titjan kanssa taasen opeteltiin lähetyksiä eri suunnista kepeille kun niitä ei olla tehty lähes ollenkaan. Alkuvaikeuksien jälkeen kun tajusin itsekin miten paljon mun on tietyistä kulmista lähetettäessä autettava sitä alkoi sujuakin varsin mallikkaasti, alla video vikoista treenihetkistä tältä päivältä ennen kotiinlähtöä.  :)


Itseäni muutaman vuoden nuorempi serkkuni vieraili myös kahvitustilaisuudessa ja viihtyi aikuisten keskuudessa aivan yhtä "paljon" kuin minäkin. Koiraihmisiä kun molemmat ollaan niin annoin serkkuni kokeilla agitouhuja Titjan kanssa, se on kuitenkin erittäin varma tekijä ja menee kunhan vain esteen osoittaa. Muutenkin kuvailtiin serkun kameralla vähän mun koiria ja juteltiin niitä näitä, oli kiva nähdä pitkästä aikaa! Alla olevissa kuvissa ekassa Titja serkkuni kanssa.  :)






Titja ei mitenkään voinut pysyä poissa Veilan treeneistä ellei sitä laittanut kiinni, sen piti yksinkertaisesti päästä vain tekemään jatkuvasti. Tässähän ei tarvitse huomioida Veilan väärää aloituspuolta, korjasin kyllä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti