19. heinäkuuta 2014

Mäntsälä KR, lauantai

Piipahdin nopsaan aamupäivästä Mäntsälän näyttelyssä esittämässä nuoren Taran, kun sen kasvattaja Tanja ei päässyt viemään sijoituskoiraansa kehään eikä omistaja itse osaa/halua koiraa esittää.
Tara esiintyi jälleen kivasti vaikkei sillä ole kuin pari hassua kehää takana ja sai myös ERI:n, mutta SA jäi saamatta. Tämä oli kuitenkin Taran ensimmäinen ERI!

Suvirinteen Tuuliviiri "Tara" NUO-EH NUK2

Muuten olen viettänyt aikaa omien koirieni lisäksi Tean pehkotyttöjen Gilan ja Jacin kanssa lenkkeilyttämällä niitä perheen ollessa poissa. Gila on rrrrakastanut kaikkia ja fiksu rouvakoira Jaci on heittäytynyt aivan pennun tasolle, kun kakarakoira Sura on poissa kotoa.
Surasta puheenollen sen piti tulla tänään Ristiinasta tutun kyydillä takaisin Lahteen luokseni huomista Mäntsälän näyttelypäivää varten, mutta valioiduttuaan tänään Ristiinassa jääkin viettämään lomaa valiotulosta fiilistellen. Ja kun tiedän varmaksi että Tea sekä Riiska tätä blogia kyttäävät niin vielä uudelleen isot onnittelut FI MVA Wishping Navi Mayanan omistajille.  ;)

Näyttelykuvia:   http://korvakoirat.kuvat.fi/kuvat/Dog+shows/Mantsala+NAT/Saturday/
Gila & Jaci   http://korvakoirat.kuvat.fi/kuvat/Dogs/Jaci+and+Gila/


Suvirinteen Tuuliviiri "Tara" iältään 1v 9kk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti