20. heinäkuuta 2014

Mäntsälä KR, sunnuntai


Kuvassa Billionbeat Staring At The Sun "Edna" kehän jälkeen

Alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen pehkotyttö Sura ei tullutkaan tänään mukanani näyttelyyn valioiduttuaan eilen Ristiinassa, joten lähdin paikalle esittämään vain nahkoja. Pääsin kehään pitkästä aikaa Ednan kanssa ja minusta se esiintyi nätisti huolimatta siitä, että tuomari piti meitä arvosteltavana todella pitkään. Tuntui suoranaiselta ikuisuudelta! Edna sai tänään EH:n.
Viivi oli positiivisella mielellä näyttelyssä ja meinasi viedä taas sormet mennessään. Se on hoikistunut nyt hieman enemmän ja on juuri nyt todella kivassa kunnossa, myös lihaksistonsa puolesta kun on käynyt hieronnassa. Liikkeet olivat aivan eri tavalla vapaat kuin viimeksi erkkarissa ja se tuntui myös hihnan päässä ollessa, ei pelkästään katsoessa. Joskus on jäänyt todella tahmainen fiilis viedä koira isoihin kehiin (jonne tänäänkin siis yllättävästi päästiin), mutta tänään jäi erittäin hyvä fiilis kehissä olemisesta. Viivi liikkui halukkaasti ja ennen kaikkea vauhdikkaan huolettomasti.  :) Joskaan isojen kehien tuomari ei luonut meihin juuri katsettakaan.

Billionbeat Staring At The Sun "Edna" AVO-EH AVK1
Calibra's Dream Veawer "Viivi" VET-ERI VEK1 SA PN3 ROP-vet

Ehdin hyvin saada väriä päivän mittaan auringossa, kun en tietenkään osannut pysyä varjossa vaan piti päästä kuvaamaan sitä sun tätä. Viiville löytyi kyllä todella hyvä varjopaikka, jossa ollessa ei päivän kuumuutta olisi osannut lainkaan arvata.
Kiitos päivästä omasta puolestani erityisesti Riikalle sekä tolleri-ihmisille, olen selkeästi ollut kehän äärellä jo niin monta kertaa että minut tunnistetaan ja se piristää kovasti, että tullaan juttelemaan ja kerrotaan samalla vähän kehässä olevista koirista.  :)

Päivän kuvailujani:   http://korvakoirat.kuvat.fi/kuvat/Dog+shows/Mantsala+NAT/Sunday/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti