16. elokuuta 2014

Vielä noin viikko..



Molemmat klikkaamalla isommaksi.

Nyt täytyy kyllä sanoa, ettei sen maha ole sivusta katsottuna mihinkään tuosta kasvanut. Pikemminkin koira on imaissut vatsansa takaisin sisään ja kasvattanut sen sijaan runkonsa pituutta. Selällään köllöttely-kuvassa muutos viime viikon kuvaan on kuitenkin selvempi, joten toivoa sopii, että seisomaposea ottaessa pennut ovat olleet mahassa nyt vain paremmin asettuneet eikä maha siksi roiku niin paljoa.
Maalaan kuitenkin tarpeeksi piruja seinille siitä, että pennut ovat liian pieniä selviämään tai kaikkia muita kauhukuvia.

Mutta jos vastaan kadulla tulisi tuon vyötärön omaava koira ja minulle kerrottaisiin, että se synnyttää viikon päästä, en välttämättä uskoisi. On sillä vähän jotain vyötäröllä, mutta samanlaisen saa kyllä antamalla pelkästään ylimääräistä safkaakin.  :D  Jota siis Veila luonnollisesti saa nyt muutenkin tiineenä.
Kuvittelin myös astutuksen aikoihin millaista on kävellä kadulla itse tiineen koiran kanssa, erityisesti meidän naapurustossamme kaikkien uteliaiden lasten keskellä, että montakohan kertaa mahdetaan kysyä onko se tiine.. eipä ole tarvinnut vastata ainoaankaan moiseen kysymykseen!

Veilan olo ei vieläkään näytä tukalalta, sen vauhti on kuitenkin sentään jo vähän hidastunut ja nyt se selvästi joutuu jo vähän miettimään mihin asentoon vatsansa oikein asettaa eikä voi tuosta vaan käydä pienelle kerälle jokaiseen haluamaansa väliin.



Nää viikoittaiset kuvaukset on NIIN TYLSII!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti