2. elokuuta 2014

6vko astutuksesta, 3vko jäljellä


Klikkaamalla isommaksi.

Yritin jo eilen ottaa näitä kuvia, muttei tuntunut mitenkään onnistuvan joten luovutin. Tänään onnistuttiin ihan parissa minuutissa. Käsittämätön on pienen viirun ajatuksen juoksu, yhtenä päivänä toimii ja toisena ei. Äkkiseltään katsottuna ei tuosta vieläkään osaisi arvuutella tiineyttä, mutta mahalinja on oikeasti laskenut kun sitä tarkastelee.
Otin myös köllöttely-kuvan ensimmäistä kertaa (alla), jos tässä viimeisenä parina viikkona kuvaisi tiineyden kehitystä niinkin. Veilasta on kyllä maailman helpointa ottaa moinen kuva, se vaan venailee hölmönä että miksikäs lopetit rapsutukset.  :)



Meidän pentulaatikko on vielä vähän vaiheessa, mutta "tulossa", veli on moisen luvannut Veilan käyttöön askarrella. Kaikenlaisia muitakin pikkuhankintoja on tullut tehtyä nyt kun voi olla suunnilleen varma siitä että kakaroita on tulossa, mm. kangasputki ja pennuille oma tiipii! Sitä en tiedä kauanko se pysyy piraijoiden käsittelyssä ehjänä, mutta ei ollut kallis - ja kun emä tykkää, niin eikös pentujenkin pitäisi?

 
Veila kertoo että tiipii on PARASTA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti