4. kesäkuuta 2008

Keskustassa

Titja pääsi käymään keskustassa lenkillä, kun Henkka kutsui mut sinne pienelle kävely/juttelukierrokselle vaihtamaan kuulumisia ja muuta. Lähdin toki ilomielin ja kerta oli niin nätti sekä kuuma ilmakin niin pääsi colliekin mukaan. Tavattiin torilla ja käytiin ostamassa jäätelöt matkalla pikku-Veskun ympärillä sijaitsevaa puistoaluetta. Käveltiin sitten pikku-Veskun tapainen pienjärvi/lammikko-mikälie ympäri ja pysähdytittiin sen jälkeen puiston penkeille istumaan ja juttelemaan. Heiteltiin Titjalle keppiä (koira oli vapaana) ja naureskeltiin sille miten hassu se on. Oli oikein mukavaa ajanviettoa.

Minulta tuli taas yksi pariskunta kyselemään minkä rotuinen Titja on ja alkoi sitten hirveästi kysellä nahkacollieista, kun joillain heidän tutullaan on kuulemma pehko ja sitä kautta jotain collieista tietävät ennestään. Kovin olivat innostuneet juttelemaan vaikkei meillä Henkan kanssa siinä vaiheessa ollut enää niinkään aikaa jäädä keskustelemaan pidemmin.

Sen jälkeen kun Henkka oli minun ja koirani seurasta lähtenyt kotiansa kohti, käytiin Titjan kanssa vielä kaupungin koirapuistossa. Ajattelin ettei siellä tuskin ketään olisi kun ilma oli oikeasti erittäin kuuma ja raastava, mutta kaikesta huolimatta siellä kävi mm. alle vuotias siperianhuskyuros Zeus sekä jokin valkea mittelspitzuros + vielä ruskea spanielimainen narttu, rodusta en tiedä (saatika jos oli sekarotuinen). Ei kamalan kauaa viivytty ennen kuin lähdettiin Titjan kanssa liikenteeseen. Päädyttiin sitten lopulta kävelemään vielä kotiinkin sieltä kaupungilta, ja matkahan ei ole vissiin kuin sen 8km. Voin allekirjoittaa täysin kaikenlaiset laput jossa vihjataan jotain kuumuuteen liittyvää. Päästin koiran juomaan kaikista mahdollisista vesipaikoista mitä sille löysin, se kulki muutenkin vapaana kun ei huvittanut hihnassa pitää. Kyllä yksi poliisi pyyhkäisi autolla ohikin mutta jos olisin jotain suurta rikettä koiraa irti pitäessäni tehnyt niin varmasti olisi pysähtynyt huomauttamaan. Ihan heti en ole lähdössä uudestaan kävelemään kyseistä väliä, oli nääs ensimmäinen kerta itsellenikin kun sen kävelin. Pyöräillen asiaa voi harkita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti