7. joulukuuta 2013

Jengi vailla kuningasta



Ruu muutti tänään uuteen kotiinsa.
Kaverina sillä on toinen kissa nimeltä Miska, toivottavasti tulevat toimeen ja saan joskus kuulumisia.

Ikävähän tässä on ja todella haikea olo, kun Rufus oli viimeinen oma kissani sekä samalla viimeinen omistamani muu eläin kuin koira. Tänne jää tietysti vielä ystäväni kissa Midna, josta olen luvannut pitää huolta muutaman kuukauden ajan, mutta tunnetasolla se ei ole lainkaan sama asia kuin täysin oma eläin.

Aikaisemmin astmani takia pois luovuttamista eläimistä Minus-kissalla menee erittäin hyvin ja se jatkaa ihmisten hurmaamista sekä kiusaamista sosiaalisuudellaan - omistajaansa jopa siinä määrin, että sille päätettiin hankkia kaveri kaiken ihmisiltä saadun sosiaalisuuden tarpeen vähentämiseksi (tulin itse aikoinani samaan tulokseen, jonka takia minulle tuli Rufus ja Tetra). Uusi kaveri on nakukissapoika Leo, jonka kanssa yhteinen sävel toivottavasti vielä löytyy.
Minus on lisäksi ilmoitettu kaverikissa-testiin tammikuulle, täydellisesti sille sopiva homma!

Aikaisemmat kanini voivat kaikki hyvin uusissa laumoissaaan, Monica & Rytmi eivät ole täysin hyväksyneet uusia kavereitaan, mutta Miola on viimein löytänyt kavereita, jotka sekin hyväksyy - meillähän M & R eivät kavereiksi kelvanneet joten Miola eli pitkälti erakkona täällä.
Kolmesta tyttörotastani on jäljellä enää yksi, musta siimahäntä Rispa. Alkaa sekin olla jo vanha. Myös aiemmin omistamistani hiiristä suurin osa on tähän mennessä menehtynyt. Lyhyt on jyrsijän elämä..
Itse en ole jaksanut/saanut aikaiseksi siivota pois viimeistä jyrsijäterraariota, vaikka Liljan poismenosta on jo aikaa. Pitäisi sekin saada vietyä varastoon tai luovuttaa pois, jos joku tarvitsee.

Mitä tulee omaan olotilaani, elämäni helpottui huomattavasti erityisesti jyrsijöiden lähdettyä. Saan selviä oireita käydessäni jyrsijätalouksissa ja noina hetkinä mietin, miten olen joskus pystynyt asumaan niin monen jyrsijän kanssa kotona. Kaikesta muusta suostun luopumaan pakon edessä, koirista en..

Alla vielä pari kuvaa Ruusta viimeisten tuntien ajalta tässä kodissaan. Se ehti hetken olla Minuksen sijasta paikan kuningas, ainoa mies, nyt me eletään vakituisesti vaan tyttöporukalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti