4. joulukuuta 2013

K207 22-P

Takaisin kotona. Eipä sitten loppujen lopuksi päästy eilen(kään) agilityyn, oli jo kolmas peräkkäinen kerta kun jää meiltä välistä ja nyt on ilmeisesti epäselvää päästäänkö ensi viikollakaan. Ei voi mitään.

Postissa tuli kuitenkin mukava kirje tänä aamuna, Veilan kulkulupa sunnuntaiksi messariin. Helpottuu oma elämäkin huomattavasti tämän myötä ja pääsee lähtemään suoraan näyttelyn jälkeen junalla kotiin. Mulla ei ole taaskaan omia koiria varsinaisessa rotukehässä koko viikonloppuna.
Mikäli joku Junior Handler tai kuka tahansa muu kiinnostunut haluaa kokeilla Veilan esittämistä messarissa jossain käytävän kulmassa tai tyhjässä tilassa niin saa tulla nykimään hihasta, olisi kiva nähdä miten vieraat saavat sen toimimaan. Varoituksen sanan voin antaa, että kyseessä ei ole kaikkein rauhallisin koira.

Illalla saadaan kylään pariksi päiväksi nuori Fiina-pehko, jonka kanssa vähän tutustutaan ja kerrataan joitain näyttelyjuttuja tammikuun kehää varten.



Otsikon selvennykseksi, Veilan pentuajan työnimi oli 22-P (kakskaks-pee). Kuulosti vaan kivalta koodikieleltä otsikkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti