31. joulukuuta 2013

Maalaiselämää



Saatiin itseäni jokusen vuoden nuorempi serkkutyttöni kylään pariksi päiväksi tänne Hollolaan. Olipa kiva olla tekemisissä kunnolla pitkästä aikaa, kun ei olla viime vuosina nähty muutoin kuin erilaisten perhejuhlien tai hautajaisten yhteydessä. Satu kuvasi myös koiria joista pari hauskaa otosta laitoin tähän postaukseen, erityisesti yllä oleva kuva on hauska kun Mattikin intoutui leikkimään. Ihan eivät ole rajaukset tai tarkennukset osuneet kuvissa kohdalleen ja kuvausilmakin oli hankala, mutta näitä hauskoja otoksia on kiva katsella muistoina.  :)
Otettiin myös ulkona uusi leikitys-video Veilasta, tosin erittäin huonolla lelulla, olisi saanut olla paljon tukevampi repimiseen. Laitan sen myöhemmin esille kunhan saan käsiteltyä videopätkät sitten kotiin palattuani yhdeksi videoksi.

Satun innoittamana molemmat tytöt pääsivät opettelemaan vähän uusia temppujakin. Titja kiittämistä Satun haluamalla tavalla eli kuonon painamista alakautta kättä vasten kun kämmen on alaspäin, jonka idean se tajusi mutta nyt lähinnä vain tönii kuonolla, tarvitsee jatkossa vaatia sitä pitämään kuononsa aloillaan. Veila treenasi etutassujen ristimistä maatessa, aivan liikaa vauhtia ja ajatus jossain narikassa. Todella monta oikeaa toistoa saatiin, mutten silti usko sen tajunneen mistä tempussa oli oikeasti kyse.

Serkkutyttö lähti harmillisesti jo kahden yön jälkeen takaisin kotiaan kohti eikä jäänyt viettämään uutta vuotta kanssamme. Toivottavasti nähdään taas viimeistään keväällä!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti