6. joulukuuta 2013

Kasi-kasi & kahden karvan koira

Aloitin aamun videoimalla kännykälläni Titjan kahdeksikkoa jalkojeni ympärillä, kun se näytti olevan petsien keskustelufoorumin temppuringin tämän kertaisena temppuna. Veila ei sitä ainakaan vielä osaa enkä jaksanut nyt lähteä opettamaankaan. Titja on pari viime päivää katsellut kärsien miten Fiina-pehko on syönyt nameja joten se oli ihan täpinöissään päästessään itse touhuamaan edes jotain pientä ja tarjosi vähän muutakin siinä kahdeksikon ohella, hassu muori. ♥


Käytiin päivällä Tean kanssa juoksuttamassa soopelijengiä läheisellä pellolla, erityisesti kyläilevä Fiina (Wishping Nona Maiden) on ollut innoissaan tavatessaan siskonsa Suran sekä toisen uuden pehkotuttavuuden Gilan. Vaikka se on tullut ihan hyvin juttuun nahkojenkin kanssa, tuntuu noilla pehkoilla silti olevan ihan omat kuvionsa. Kiitos seurasta, Tea!

Saatiin illaksi kylään Anni ja Milka-nahka omien synttäreideni kunniaksi, herkuteltiin kiinalaisella ruoalla ja katsottiin yhdessä leffaa - pienimuotoinen tyttöjen ilta siis.  :)

Fiina oli tosiaan pari viime yötä meillä, lähti myös tässä illan mittaan, ja ollaan tultu sen kanssa paremmin tutuiksi kuten oli tarkoituskin. Lisäksi ehdittiin treenata lukuisia kertoja lyhyissä pätkissä näyttelyesiintymistä. Puheiden perusteella odotin vähän kovempaa yksilöä, mutta erityisesti harjoitellessa se tuntui yllättävänkin "herkältä" kaverilta jonka kanssa ei parane hosua itse. Otin meidän harjoittelusta videotakin, mutten kehtaa sitä tähän blogiin julkisesti lisätä kun koiran olemattomassa turkissa on ehkä kaksi karvaa ristissä ja se näyttää seisottaessa niin kuikelolta.. käytin siitä leikkimielisesti nimitystä kahden karvan koira.
"Vetoapua" eli juoksijaa eteen ei kyllä saatu kun juoksuosuutta treenattiin, nätisti se ainakin yksin kulkiessa pysyy ravissa vaikka energiaa löytyy ja häiriönkin sain aikaiseksi nahkojeni mustasukkaisesta huudosta.

Alla olevat videot + kuva tältä päivältä pellolta. Tulen nyt varmaan käyttämään aika paljon videomateriaalia tulevaisuudessa postauksissani, kun kuvausmahdollisuuksia ei paljoa ole kameran ollessa suhteellisen käyttökelvottomassa kunnossa.




Gila, Sura, Titja, Veila ja Fiina, kuvan ottanut Tea L.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti