2. toukokuuta 2014

Reissukoirat

Suht kummallista kirjoittaa blogitekstiä kun kumpikaan koirista ei ole edes kotona kanssani. Tavattiin maanantaina Hypno-bc ja Sumu-lapinkoira omistajineen, onnistuneita kuvia ei tainnut tulla - postaan myöhemmin jos niitä myöhemmin Ainolta saan. Tiistaina piipahdettiin Savonlinnassa sukuloimassa, tytöt pääsivät tapaamaan serkun koirat Täplän ja Asjan, jälkimmäinen talouden uusin koira jota en itsekään ollut vielä tavannut. Nätti, hyvin lapinkoiramainen seropi.
Ti-ke yö Hollolassa äidin luona Matti-spanielin seurassa ja keskiviikkona matka veljen luokse Hauholle, jossa meitä vastassa veljen Osku-suomenlapinkoira ja veljen tyttöystävän Kirppu-käppänä. Torstaina tällä neljän porukalla käytiin vielä veljen tutun luona vierailulla moikkaamassa vähän isompia koiria, kaksi irlistä ja skotti. Eli menoa ja koirakavereita on riittänyt!

Kaiken tämän lisäksi koirani ovat nyt siis veljen ja hänen tyttöystävänsä matkassa mökillämme. Saavat pitää kivaa vapaana saaressa sillä aikaa kun itse juoksen viikonloppuna näyttelyissä, kivempaa niillä siellä on kuin kotona yksin odottamassa.










Lisää kuvia:   http://korvakoirat.kuvat.fi/kuvat/Dogs/Titja+Veila+Osku+Kirppu/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti