18. toukokuuta 2014

Riihimäki RN




Ensimmäistä kertaa mukana näyttelyssä minulla oli tällä kertaa ikioma näyttelyteltta. Tuli erittäin tarpeeseen, sillä saapuessamme näyttelypaikalle Dolle-nöffi oli välittömästi etsimässä varjoja. Aurinko paistoi paahavasti koko näyttelypäivän ajan ja vaikkei ilma tuntunut lainkaan viileältä, teltan varjo suojasi meitä ja koiria palamiselta. Oma leiri näyttelypaikalla tuntui hienolta.
Tosin idioottina olin ottanut pitkähihaisen jakun mukaani katsomatta lainkaan säätä ulkona, elän yhäkin jossain talvessa. Punainen jakku kun ei ole se kaikein ohuin näyttelyasuste.

Dollelle ei ollut mukana kunnollista näyttelypantaa eikä -hihnaa, joten vein sen kehään normaalissa pannassa; onneksi kyseessä on niin iso koira, ettei ero ole juurikaan huomattava. Ison mustan kehä oli onneksi heti aamusta niin se sai vaan olla loput näyttelypäivästä.
Fiina esiintyi kehässä erittäin kauniisti ja asiallisesti eikä sen esiintymisessä jäänyt vaivaamaan mikään. Toki harmittamaan jäivät sen korvat, jotka eivät hoidoista huolimatta pysyneet alhaalla toivotusti. Arvostelu oli korvia lukuunottamatta niin kaunis, että se olisi saattanut saada H:n sijasta sillä arvostelulla jopa ERI:n.
Viivi oli päivän viimeinen, saapui näyttelypaikallekin onneksi myöhään niin ei tarvinnut siellä kuumuudessa odotella pitkää aikaa. Lämpö tuntui tosin koirassa silti ja näkyi myös kehässä.  :(

Destellon Yewel Gold "Dolle" AVO-ERI AVK1 SA PU3 vara-SERT (newfoundlandinkoira)
Wishping Nona Maiden "Fiina" AVO-H (pk collie)
Calibra's Dream Veawer "Viivi" VET-ERI





Kaikki kuvat © Riikka-Liisa Pirkkalainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti