4. toukokuuta 2014

Tampere KV

Crinoid's Caspian Sweetsop "Kasper" NUO-EH NUK4 (pk collie)
Silimen Tähti Olen Minä "Tuike" AVO-EH (pk collie)
Wolfheart Jelly-Belly "Masu" VAL-ERI VAK2 PN2 CACIB (vain PN-kehä & kas-ryhmä, sk kettuterrieri)

Tästä päivästä päällimmäisenä mieleen jää vain yksi ajatus: tekee pahaa nähdä minkään koiran aristelevan lattiapintoja, omien kanssa sellaista kun ei tarvitse edes miettiä. Ja jotkut vielä kehtaavat sivuuttaa asian sanomalla, että se on rodulle tyypillistä. Ei pitäisi olla.

Asia sikseen, päivä Tampereella näin muuten oli oikein kiva ja vaikka tuntui siltä ettei tekemistä oikeasti ollut paljoa, ei siellä erityisen paljon tarvinnut pysähtyä odottelemaan. Juoksin vähän pehko- ja kettis-kehien väliä että ehdinkö auttamaan vaiko enkö ehdi ja ehdin kuitenkin. Jäin vielä isoihin kehiin Paulan sk kettisryhmän avuksi, harmillisesti ei sijaa, mutta oli kiva kannustaa Timonan nahkaryhmä aina näyttelyn BIS-kasvattajaksi asti. Myös samasta leiristä Raija (Timonan Blonde But Brilliant) sijoittui ykkösryhmässä upeasti sijalle RYP2.  :)

Kotiin päästyäni illalla sain oman viirun kotiin, Titja lähti vielä Hauholle veljen mukana "koulimaan Oskua" noin viikoksi. Olivat kuulemma käyneet tervehtimässä vielä tänään parsonurosta sekä toisessa osoitteessa viittä kääpiöpinseriä mökki-viikonlopun päätteeksi, joten ei ihmekään että minulla on täällä nyt alla olevan kuvan mukainen koira. Ei paljoa tunnu kiinnostavan liikkuminen kun saa koko sohvan itselleen.
Parsonilta kuulemma terveisiä että vähän tuoksuisi, saas nyt nähdä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti