31. toukokuuta 2014

Turku RN

Kun kaikki voi mennä pieleen, niin sit ne menee pieleen.. Lähtien siitä etten muistanut eilen kennelille tullessani ottaa mukaan varsinaisia näyttelykenkiäni enkä edes mustia siistimpiä lenkkareitani, ainoastaan "kennelkäyttöön soveltuvat" likaiset ja kuluneet valkoiset lenkkarit. Jakku ja muut löytyi kyllä näyttelyä varten.
En ehtinyt tehdä perusteellisesti kennelhommia aamulla, pennut olivat ärsyttäviä ja mitä vielä. Ai sadetta? No mikä ettei, kelpaa sekin. Prkl. Näyttelypaikallakaan ei ollut mikään mahtavin fiilis, vaikka olikin useita mukavia ihmisiä ympärillä.

Viivi oli kehässä hyvällä mielellä, jopa niin hyvällä että mopo meinasi lähteä käsistä liikkeessä. Tuomari toisteli sen olevan iloinen, erityisesti liikkeen aikana, eli sen mielentila näkyi muillekin kuin minulle. Harmi että tämä vire sammui isoihin kehiin, parhaassa veteraanissa tuomari palkitsi muutenkin vain alta polvenkorkuisia rotuja.
Sain kunnian esittää Sampon tässä näyttelyssä, samalla ensimmäinen kerta partacollien kanssa kehässä. En usko saaneeni koirasta parhainta irti kehässä seisotuksien puolesta mikä harmittaa erityisesti itseäni (toivottavasti ei koiran omistajaa yhtä paljon kuin minua, jos ylipäätänsä harmittaa..), mutten tiedä olisiko se ratkaissut sijoitusta kuitenkaan; voittanut uros oli niin eri tyyppinen. Aivan ihanan iloinen uros, joka kuitenkin toimii kehässä mallikkaasti.

Calibra's Dream Veawer "Viivi" VET-ERI VEK1 SA PN2 ROP-vet
Memorylane Samba Caramba "Sampo" VAL-ERI VAK1 SA PU2

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti