25. elokuuta 2015

Pennut 1 vko



Pennut ovat olleet viikonlopun yli ystävieni Annin ja Tean hoidettavana, sillä kävin itse Ruotsissa useita viikkoja aiemmin varaamallani matkalla. En meinannut millään malttaa jättää pentuja niin pian niiden syntymän jälkeen, mutta kun hoitajat olivat parhaimmat mahdolliset niin olihan se lähdettävä. Tässä kohtaa kun pentujen hoito ei edes vielä vaadi ihmeempiä, kunhan seurasi painojen nousua ja tiesi että yhteys eläinlääkäriin on tarvittaessa auki.

Kaikki menikin erittäin hyvin ja saapuessani takaisin ma-ti välisenä yönä vastassa kotona oli neljä önisevää, painonsa tuplannutta vauhtimarsua. Öninä on liki jatkuvaa mikäli kakarat eivät ole täydessä unessa samaan aikaan, Anni sanoi kuulleensa pieniä murahduksen tapaisia Mysalta ja olen liki varma että kuulin illasta pari hentoa haukahdusta jo nyt jostain öninän seasta. Lisäksi ne yrittävät välillä kovasti jo pyrkiä jaloilleen, erityisesti isoimmat tyypit ovat jo hurjan jänteviä raajoiltaan.

Pentujen livestream

Livestream on nyt myös auki isommalle yleisölle. Pyrin pitämään streamia päällä päivisin ja otan sen öiksi pois, alkamis-ajankohta vaihtelee päivän menojen mukaan. Sivun alaosan shoutboxiin voi jättää viestejä.


Mysa
viikkopaino 652g





Laxi
viikkopaino 418g





Fram
viikkopaino 637g





Huni
viikkopaino 555g


2 kommenttia:

  1. Voi että, pentujen livestream! <3 Onnea vielä ekoista pennuista, ihania viirusia! :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pientä nörtin vikaa kun on niin kaikkea täytyy keksiä.. :)
      Harmi että kameran laatu ei ole ihan kunnon HD, kun ei ole tullut hankittua uutta vuosiin. Ehkä sitten ensi pentueen kohdalla olisi jo, tuskin nämä mun striimailut pelkästään tähän jää.

      Poista