17. kesäkuuta 2012

Aptus, Helsinki KV

"Ei enää ikinä näyttelyyn. Tää homma on järjetöntä."

Varmasti aika monen päässä liikkunut ajatus sunnuntain Aptuksen osalta. Kuviakaan ei tullut, ihan syystä.. Sää oli aivan järkyttävä, vettä satoi taukoamatta ja kuin suoraan saavista kaatamalla. Olihan se ollut aamulla lähtiessä jo tiedossakin, että tänään varmaan kastutaan ja ukkosenkin mahdollisuus oli, mutta se ei meitä onneksi tullut kiusaamaan. Fiksummat varasivat vähän enemmän vaatetta päälle, mutta lähdin periaatteella että otan kevyen vaatetuksen joten jos kastun, ei tarvitse raahata montaa litimärkää vaatekerrosta mukanani. Eli caprit jalkaan ja puolipitkähihainen paita sekä liivi päälle ja menoksi!

Koska näyttelypäivä oli niin masentava, aion olla tässä blogitekstissä vähintäänkin yhtä masentava ja olla kertomatta päivästä sen kummemmin. Lyhkäisesti esittämien koirieni tulokset (kaikki nahkanarttuja):

JUN-ERI3 Timonan Ziroya Zieva "Piuke"
AVO-ERI2 Mahoney's Exclusive Face "Kiana"
VET-ERI3 Calibra's Dream Veawer "Viivi"

Sen verran mainitsen, että Viiviltä löytyi tällä kertaa ihan kunnolla draivia liikkeiden suhteen. Enpä muuten muista, koska se olisi oikeasti pyrkinyt yli puoli hihnanmittaa mun edelle sen näköisenä, että pistä nyt ämmä vauhtia niihin omiinkin jalkoihisi. Toisaalta kyllä se aika kateelliselta näytti jo silloin, kun vein Kianaa kehään ja se joutui katsomaan vierestä kehän ulkopuolelta. Oon tainnut onnistua tavoitteessani, että sillä on mun kanssa näyttelyissä aina kivaa, kun perään on pyrittävä ja jopa huudettava.  :)
Ja olen todella iloinen, että Kiana sai laatuarvosanaksi ERI:n!

Vaan kyllä oli märkä ja kylmä olo. Kotona otin varmaan ensimmäistä kertaa reilu puolen tunnin mittaisen lämpöisen suihkun. En normaalisti ole suihku-ihmisiä, mutta nyt oli aivan pakko.  :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti