10. kesäkuuta 2012

Rufuksen oma "veromerkki"

No enpä malttanut olla tekemättä toista postausta samalle illalle! Kai se on tääkin kerrottava, Rufuksella on ollut oma panta reilun viikon ja tänä iltana laitoin sille viimein kulkusen kaveriksi Rufuksen täysin oman osoitetuubin, vai miksikä sitä kutsutaankaan. Tuubin sisällä rullattu paperilappu jossa on kissan nimi, osoite ja puhelinnumero jos se joku päivä sattuu katoamaan, vaikka mä vähän epäilen - sen kanssa saa pitää parvekkeen ovea auki eikä sillä ole kiire minnekään. Ainakaan vielä, niin ei ollut Minuksellakaan aluksi. Nyt Minusta ei varmaan saisi pois ulkoa ollenkaan jos se sinne pääsisi.

Rufus on.. hmm, vieläkin aika nurkkia nuohoava kissa, ja mua muistutellaan alituiseen siitä että kissoilla saattaa mennä aikaa tottua uuteen kotiin sekä erityisesti uusiin kissakavereihin. Positiivista on se, ettei Minus noteeraa Rufusta lähes ollenkaan enää vaan antaa sen olla rauhassa ja vastapainoksi Rufus murisee nykyään tuskin ollenkaan.

Tällä hetkellä Rufuksen kyljessä on haava, jota katson vielä täytyykö sitä käydä näyttämässä eläinlääkärille jos se aukeaa uudestaan. Tällä hetkellä näyttää olevan kohtalaisen okei. Minuksellakin on ollut jotain flunssan tapaista ja sen kanssa nyt varmaan ainakin kipaistaan eläinlääkärillä ensi viikolla jollei se ala nyt selkeästi parantua tuosta. Ei se nyt ainakaan niin paljoa pärski kuin mitä se teki vielä eilen aamulla ennen kuin lähdettiin saareen. On se kumma kun on aina jollain elukalla jokin pielessä.  :/


1 kommentti:

  1. Haastan teidät tämmösellä!
    http://cpkusagur.blogspot.fi/2012/06/hyvan-mielen-haaste.html

    VastaaPoista