13. kesäkuuta 2012

Putkivamma treeneissä



Agitreenit pidettiin vaihteeksi ulkona, joten saatiin muutama kuva treeneistä Tean ottamana. Vaan olipahan turhauttava treenikerta. Mun omaan päähäni ei tunnu kentällä menevän se, että kyseessä on aloittelijakoira joten se ei hae esteitä lähellekään yhtä hyvin kuin Titja, joten mun on oltava todella paljon enemmän mukana sen tekemisissä. Tän treenikerran perusteella olin jo valmis lyömään hanskat tiskiin, mutta ehkä tää tästä vielä, katsotaan taas ens kerralla mitä koira touhuaa ja mitä mä itse touhuan kentällä.

Veilan ongelmaksi koituivat tällä kertaa putket. Ihan kuin niitä ei oltaisi koskaan mentykään. Se pyrki joko ohittamaan tai hyppäämään mieluummin putken päälle menemättä putkeen sisään, oli kyseessä sitten suora putki tai kaariputki. Ja tuntui olevan aivan sama kuinka selkeästi putken sille näytin, etenkään tietystä suunnasta kaariputkea ei vaan voinut mennä. Toiselta puolen saatiin pari onnistumista kuitenkin..

Muuri meni ihan jees, samoin kuin pituuseste tällä kertaa. En onnistunut vetämään sitä kertaakaan väärästä välistä ja saatiin pidentää putki jopa täyteen mittaansa. Kyllä tolta koiralta selkeesti ponnua löytyy, vaikka mä alkuun mietinkin että tajuaako se hyppäämisen ideaa ollenkaan.
Rengasta tehtiin sivummalla itseksemme, ja jos itse onnistun näyttämään Veilalle renkaan kohtuu selvästi niin onnistutaan siinä jo pienestä vauhdistakin! Täytyy toivoa että siitä tulee varma renkaan suorittaja kun Titja on parissa viime treenissä, jossa se on ollut mukana, vedellyt huoletta väärästä välistä.

Tehtiin sivummalla myös itseksemme jonkun toisen virittämiä keppejä verkko-ohjureiden kanssa. Ekaa kertaa mennessä Veila oli hieman kysymysmerkkiä täynnä kun en ole aikaisemmin tehnyt keppejä ohjureilla sen kanssa, mutta ymmärsi nopeasti ja sain kirittää sitä vain nopeampaan vauhtiin. Itsessään pujottelutekniikka sillä tuntuu olevan todella hyvin luontaisesti hallussa.
Ihan treenin lopuksi yritin, kuten aiemmissakin treeneissä, ottaa kepit kentällä ilman ohjureita vetämällä koiraa väleistä. Käsien liike oli täysin sama kuin aina aiemminkin, mutta koira ei vaan tullut perässä. Sekoittivatko ohjurikepit sen täysin vai mistä oli kyse, en tiedä. Ehkä ensi kerralla paremmin..

https://picasaweb.google.com/TeaLemmetyinen/VeilaAgi1362012



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti