16. helmikuuta 2009

Aina vähän myöhässä

Vaikka sitä kuinka joskus yrittäisi postata asioita ajallaan, sitä ei joko vain jaksa tai pysty. Eilen kun olisi ollut aikaa mielin määrin, lähdettiin aamulla jo yhdeksän jälkeen ajelemaan kohti jotain Manninniemen leirintäaluetta Puumalan lähellä, jossa pidettiin erään sukulaisen 60v juhlat. Koirahan tuli tottakai mukaan, mutta vietti lähes koko aikansa mökissä joka oli vuokrattu meille yhdeksi yöksi. Minuakaan sen kummemmin kiinnostanut juhlia niin aika lailla meni aika koiran kanssa mökissä omien aktiviteettien kanssa.

Oli siinä sellainenkin eilen kuin ystävänpäivä. Että hyvää ystävänpäivää nyt päivä jälkeenpäin kun en kyennyt sitä eilen sieltä korven keskeltä netittömänä kirjoittelemaan. Tuossa alakuvassa muuten Titja ja Milka makoilemassa neljän eri henkilön (joihin lukeutuneena minä ja Anni) sylissä poikittain. Titja yllätyksellisesti korvahoidoilla.

Titja ei ollut kovinkaan ystävällinen näin ystävänpäivän kunniaksi. Tapasi tänään tosiaan kaksi uutta uroskoiraa siellä juhlapaikalla ennen kuin lähdettiin. Toinen oli englanninspringerspanieli Rico, joka oli Titjan mieleen aivan käsittämättömän tunkeileva ja ällöttävä tapaus etenkin sisätiloissa joissa ei pääse juoksemaan (ulkotiloissa siis tilanne olisi voinut olla toinen). Rico sai turpiinsa sillä siunauksella kun pyrki Titjan lähelle ja kyllä hammas vilkkui jälkeenkin päin. Ei ole Rico kuulemma oikein montaa koiraa elämässään kunnolla tavannut ja kun tuollainen parivuotias uroksen alku vielä on niin energiaa kyllä riitti, pyrki yhä uudelleen ja uudelleen Titjan lähelle vaikka hammasta tuli joka ikinen kerta. Teinipojat.. Yritä nyt ymmärtää. Laitan myöhemmin videota aiheesta.
Sen sijaan toinen kaveri, kuuro bulldoggi (jonka nimeä en kyllä enää muista, alkoi tyyliin P:llä) oli kuitenkin paljon kivempi tapaus muttei siitäkään oikein leikkikaveria irronnut. Kunhan hengailivat pihalla keskenään ja vähän juoksivat lumipallojen perässä mitä heitettiin.

Titja kuitenkin kuittaa tämän päivän osalta. Kotiin palattuamme on ollut sitkeästi kerällä erinäisten tyynyjen ja peittojen seassa melkolailla täydessä unessa.

P.S. Purkat pitäneet nyt 2vk 1pv

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti