2. helmikuuta 2009

Milka kyläilemässä

Titjalla on ollut nyt superhauskaa, kun Anni tuli kyläilemään Milkan kanssa. Annihan muutti viikko sitten Heinolaan, joten tästä lähtien mekin todennäköisesti pääsemme näkemään Milkaa paljon useammin. Heinolaan ei nääs aja puoltakaan tuntia. Milka on ollut täällä emäntänsä kanssa nyt perjantaista ja lähtevät tänään pois.

Titja on näyttänyt yhä uudelleen ja uudelleen kuinka prinsessa se oikein on. Milka saa turpiinsa kun neiti päättää, että tämä lelu on muuten hänen, ja tämä sänky on hänen, niin on muuten tämä huonekin..

Eilen Annin lisäksi kaksi ystäväämme vierailivat meillä, Krista ja englantilainen Yone. Etenkin Yone taisi tykästyä meidän koirakaksikkoon ja tulihan siinä vitsailtua jo että ensi vuonna ottaa sitten Titjan pentueesta pennun - on muuten suunnitelmissa koko ajan. Ja tulee toteutumaan aivan varmasti, saisi urosvalinnan vielä lukittua vaikka aika varma alan olla siitä mitä haluan. Koirat eivät vain näyttäneet hetkellisesti kovinkaan tyytyväisiltä kun suljimme kulkureitin huoneeseeni ja pelasimme tanssipeliä, näyttivät enemmänkin siltä että niiden kanssa pitäisi pitää hauskaa myös.

Olemme yrittäneet jonkinasteista kuvaamistakin, mutta ulkona on aika pirun kylmä ja molempien koirien korvat ovat aika pystyhtävät. Titjalla oli kyllä kuvauksissa purkkapainotkin, mutta paljonpa nekään noissa korvissa loppujen lopuksi nyt auttaneet.. Milkalla taas ei mitään hoitoja. Yritettiin jonkinlaisia juoksukuviakin, Anni juoksutti Milkaa ja minä sitten Titjaa sekä kokeilin vielä Milkan kanssa. Tulihan tuolta Annin suunnalta uhkausta jo, että minun pitäisi alkaa viemään Milkaa tulevaisuudessa kehiin. Alkaa kuulostaa tuo lause jo tutulta.. mutta katsotaan tulevaisuudessa kun Milka pääsee sinne näytelmiin asti. Taidamme tulla tulevaisuudessa tekemään myös yhteisiä näyttelymatkoja nyt kun Anni ja Milka asuvat niin lähellä.

Tällä hetkellä koirat painivat selkäni takana. Titjalla on yhä purkat korvissa.. mutta kuinka kauan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti