15. joulukuuta 2011

Photo Per Hour -day #6

Tulipahan taas pitkästä aikaa osallistuttua karvaturrit.net foorumin kuva tunnissa -päivään, jonka ideana on ottaa kuva jokaiselta tunnilta päivän sisään minkä viettää hereillä. No minäpä tempaisin ja olin koko päivän hereillä, niin saldona tällä kertaa ruhtinaalliset 24 kuvaa..


00:28 Edeltävänä päivänä tehtiin kuvatilaus Kuvamestareille ja saatiin sitten illaksi nippu kuvia kotiin. Sain viimein yhden kuvan Nadjasta raameihin, jotka ostin siihen tarkoitukseen jo useampi kuukausi sitten. En ole vaan saanut aikaiseksi tulostuttaa kuvia tähän mennessä, eikä ole ollut tarvettakaan.


01:48 Kuten joissain aiemmissakin kuva tunnissa -postauksissani niin myös näissäkin tulee ilmi seuraava peli, S4 League. Pelailen sitä toisinaan (lähinnä yöllä) kun tulee tylsää. Pelinimenä tällä erää ThePerfectGore. Onhan mulla aika söpö jäniskin tossa pesäpallomailan kanssa. :)


02:21 Tulostutin kuvien yhteydessä joulukorttejakin (en suinkaan ole liikkeellä vähän turhan myöhään näiden kanssa, kun myöhemmin tän päivän puolella niiden pitäisi olla jo postissakin). Niitä tuli kirjoiteltua ja arvottua keille kaikille oikein lähetän, tähän mennessä kun en oo lähettänyt yhtäkään joulukorttia etanapostitse. Kerta se lienee ensimmäinenkin, toivottavasti menevät perille!


03:31 Korttien kirjoittelun välissä vähän fabottelua kun Sini sattui paikalle.


04:16 Taas hieman lisää S4 Leaguen pelausta. Ette muuten arvaakaan kuinka haastavaa on yrittää oikeasti kuvata kameralla ja pelata samaan aikaan. Kyseisessä pelimuodossa kun oli menossa jalkapallo-tyylinen Touchdown, sain sentään raahattua pallon maaliin asti (juuri kuvassa). Se ei aina ole ihan helppoa kun vastassa on muita pelaajia aseet kädessä.. :D


05:48 Vielä vähän lisää S4L. Toi jätkä jaksoi kiusata mua yöllä, vaikka lopulta tajusi ettei se oo ihan kannattavaa. Kyseessä brittiläinen teinijätkä jonka oikea pelinimi on JonDood. (Ja kuten mulle tosta vierestä just tokastiin niin tää on todella hyödyllistä informaatiota jaettavaksi blogissa. Mut niinhän on käytännössä kaikki muukin mitä kirjotan, eiks je?)


06:37 Pari joulukorttia lähti myös ulkomaille, joten kirjeet messiin.


07:28 Eräälle ulkomaalaiselle lähetän yleensä piirroksenkin mukaan. Tällä kertaa ei ollut mitään valmista piirrosta ja satuin löytämään kirjepapereiden välistä tuon joskus kuukausia sitten aloittamani luonnoksen ärähtävästä tiikeristä, niin piirsin sen sitten loppuun. Eihän se mikään kovin viimeistelty ole, mutta toivottavasti kelpaa. (Ja toivottavasti hlö itse ei vilkaise tätä blogia oma-alotteisesti ennen kuin kirje saapuu perille, tuossa kuoressa kun näkyy etunimi..)


08:32 Pino joulukortteja valmiina matkaan! Merkit vaan vielä uupuvat. Eipä niitä kyllä paljoa tullut, mutta jos tänä jouluna harjoittelen pienemmällä määrällä kortteja ja laitan ensi vuonna sitten useammallekin.


09:27 Äiti kävi hakemassa multa lähtövalmiit kirjekuoret, koska on muutenkin menossa asiomaan keskustaan ja postiin, joten mun ei tarvitse lähteä itse viemään kuoria minnekään. Sen sijaan sain äidin kautta illaksi hoitoon Matti-koiran, noin 6-vuotias tukevahko cavalieruros.


10:58 Käytin omat tytöt ulkona ja tapasin siellä samalla erään toisen nahkanomistajan, joka antoi mulle pullon alkoholijuomaa kuljetettavaksi eteenpäin sille kuuluvalle henkilölle. Ulkona satoi jotain lumen tapaista, vaikka täällä Lahdessa ei paljoa lunta olekaan, niin tyttöjen naamat on ihan märkiä. :D


11:40 Anni tuli vierailemaan kanssa, ja alkoi heti pusuttelemaan Minus-kissaa!


12:47 Koska ollaan tosi reippaita tyttöjä niin alettiin operoimaan hieman Matin turkkia, se käytännössä annettiin mulle muutenkin tehtäväksi tehdä tän hoitokerran aikana. Koska meillä ei mitään kummempia koiran turkinhoitoon liittyviä välineitä ole (nahkat kun ei kovin paljoa turkinhoitoa tarvitse), suoritettiin homma ihan perinteisillä saksilla karstaa apuna käyttäen. Tarkoitus oli vain saada koiralle aavistuksen kevyempi olo ja päästä eroon kuolleen karvan määrästä.


13:48 Imuroin koko kämpässä aikani kuluksi, vaikka samalta täällä tulee näyttämään heti huomenna.


14:17 Imuroinnin jälkeen käytettiin Annin kanssa Matti vielä suihkussa ja pestiin se ihan halppis-koirashampoolla. Päätin edistää sen kuivamista oman hiustenkuivaajan kanssa, kun siinä on nappikin viileämpään puhallukseen jottei ihan kuumalla tarvinnut koiraa puhaltaa. En usko että sitä on aiemmin paljoa hiustenkuivaajilla puhalleltu mutta eipä se paljoa vastaankaan laittanut, mikä yllätti sinänsä.


15:48 Sitten alkoikin päivän jännitysosuus! Veila pakkautui autoon yhdessä veljensä Paavon ja ystävänsä Milkan kanssa, nokka kohti Lahden eläinlääkäriasemaa. Vuorossa kauan odotetut luustokuvaukset muutaman muun nahkacollien kera. Kuvassa ollaan jo ell aseman parkkipaikalla.


16:15 Tarvittavat laput täytetty ja sit vaan odoteltiin. Milkan vuoro oli toisena ja Veilan kolmantena kun satuttiin paikalle kohtuu ajoissa. Anni otti kuvan joten allekirjoittanutkin on siellä koirien hihnan päässä.


17:32 Muutama väsynyt nukkulassie! Ylhäällä Maire ja Laila (joka on Veilan täyssisko), keskellä Veila sekä alhaalla Milka ja Roosi. Kuvassa myös Lillin takapää. Luustokuvat olivat erinomaiset kaikilla, Veilakin sai puhtaat paperit eli sen kuvat lähtevät kennelliittoon seuraavanlaisina: lonkat A/A ja kyynärät 0/0


18:11 Päästiin takaisin kotiin asti. Asettelin yhä rauhoitusaineissa olevan Veilan nukkumaan sohvalle. Herätyspiikkiä ei otettu joten tässä saadaankin odotella kunnon heräämistä varmaan aamuun asti.


19:34 Käytin Matin ja Titjan ulkona päästyäni kotiin. Tajusin tässä miettiessäni tämän tunnin kuvaa ja vilkaistuani vieressäni nukkuvaa Mattia, että aiempi pesu osoittautui ainakin jalkojen osalta varsin turhaksi.


20:42 Veilaa väsyttää. Makoilin sen vieressä jonkun aikaa ja lueskelin läpi lehtiä, joita en ole tähän mennessä vielä ehtinyt; Mopen Posti (LKK:n jäsenlehti), Colliesanomat ja tänään saapunut Koiramme.


21:55 Aika lähteä viemään Mattia takaisin äidin luokse. Veila-raukka oli sitä mieltä, että halusi ehdottomasti mukaan, vaikkeivät jalat oikein vielä kantaneetkaan. Se raahautui itse sohvalta eteiseen ja lysähti sinne kun paikalla pysyessä jalat meinasivat pettää. Otin sen kuitenkni mukaan ja se jaksoi hieman hoiperrellen kävellä sen parisataa metriä äitini asunnolle, kampesi siellä itsensä sohvalle ja kävi kieli ulkona makaamaan kaikkensa antaneen näköisenä. Olihan se pakko rohkaista raukka vielä suuntaamaan takaisin kotiinkin ja jaksoi senkin kävellä yllätyksekseni omin jaloin, vaikka valmistauduin kantamaan sen.


22:53 Sini vihjaisi mulle, että petsiessä on uusia kuvia heillä nyt olevista rottalapsosista (Sinin omistaman lempirottani jälkeläisiä), joten täytyihän nekin kuvat käydä heti kurkkaamassa. Näin nämä livenä kolmen päivän ikäisinä joten siihen mennessä muutosta on kyllä tapahtunut. Ikää uusissa kuvissa 12 päivää.


23:58 Vähän mesetystä ja foorumiroolipelin (nimeltä Caralia) joulukalenterin päivittelyä, kun huomisen luukku piti lisätä noin puolenyön aikoihin. Halukkaat voivat vilkaista kyseistä joulukalenteria vaikka tästä, se tosin saattaa olla hieman mielenkiintoa herättämätön Caralian ulkopuolisille surffaajille. Taustalla taas jälleen S4 League.. Mutta tässäpä tämä tältä erää, kyllä mä aika pian menin tämän jälkeen nukkumaan. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti