24. marraskuuta 2013

Järjen valoa pimeässä



En kyllä uskaltaisi luvata, että järjestä on oikeasti kyse. Melko rankan viikon jälkeen lähdin turistiksi lemmikkimessuille ilman minkäänlaista velvoitetta tehdä messuilla yhtään mitään, mikä on harvinaista siinäkin mielessä, että siellä järjestettiin pentunäyttely. Yleensä mennessäni turistiksi näyttelyyn joudun esittämään joka tapauksessa, mutta en tänään!   :)
Olin varannut viikonlopun kennelhommille Paulan sanottua aiemmin että saattaa tarvita minua tänäkin viikonloppuna (vietin kennelillä jo pe-ke niin en päässyt agitreeneihinkään tiistaina), mutta sille ei ollutkaan tarvetta ja järjestin koko viikonloppuni pika-aikataululla uudestaan. Eilen hoidin kotona Sinin buhundnarttua Vaalaa messupäivä ajan, tänään otettiin se mukaan messuille.

Ostin tytöille tuliaisiksi messuilta alennuksessa olleet led-valot. Siinähän vilkkuvat sitten, tuntuvat ainakin näkyvän hyvin pimeässä ensimmäisten testikertojen perusteella.


Messupaikalla näin kaikenkarvaisten ja karvattomienkin eläinten lisäksi paljon tuttuja sekä oli ilo kannustaa Veilan siskontyttö Demi (Timonan Dainty Does Desire) näyttelyn RYP3-pennuksi asti!
Vietin etenkin aamusta paljon aikaa jyrsijäosastolla rotta-puolella Sinin ja Elinan seurassa. Tuli aivan omia rottia ikävä, joista tosin on jäljellä kuulemma enää yksi uudessa kodissaan, ja halu hankkia taas omia siimahäntiä - se ei vaan onnistu, jyrsijäosastolla oleminen muistutti myös siitä karusta tosiasiasta jonka takia jouduin kaikista jyrsijöistäni luopumaan. Voihan hengenahdistus.  :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti