14. marraskuuta 2013

Lihakset rennoiksi

...eli viimein pitkään suunnittelemani Titjan hieronta! Johan mä olen tästä kauan puhunutkin ja toteuttaminen taisi olla vain omasta viitseliäisyydestä kiinni. Taikka sitten kaverin viitseliäisyydestä, mä lähdin mukaan omani kanssa vähän niinkuin siivellä.

Alunperin ajatukseni oli saada Titjalle aika Katri Ilveksen luokse jo kesäksi sen jälkeen kun Katri oli käynyt Titjan lihaksia hieman läpi Lahden näyttelyssä keväällä. Aikaakin ehdittiin sumplimaan, mutta narttu-joka-ei-juokse aloitti tietysti harvinaiset juoksunsa tuolloin eikä sen jälkeen kunnollisia tilanteita viedä Titjaa hierottavaksi Katrille ole tullut. Näinpä vaihdettiinkin lennosta hierojaa Riikka-Liisan tuttuun hierojaan Sanna Tynkkyseen ja käytiin hänen kotonansa ns. älykkö-collieiden eli Titjan ja Classicin kanssa hierottavana. Ei ollakaan oltu pitkään aikaan edes lenkillä pelkästään tämän soopelikaksikon kanssa, joiden ansiosta ylipäätänsä Riikka-Liisan kanssa tapasimme, joten pieni matkailu ja kävely yhdessä teki terää.  :)

Titja oli alkuun Sannan luona kiinnostunut hyvin paljon ympäristön hajuista jouduttuaan suoraan hierontapaikalle, kovasti olisi tehnyt mieli päästä tutkimaan koko asunto erityisesti muiden koirien hajujen perässä. Vähän olisi normaalisti hävettänyt sen rauhaton käytös kun ei Titja yleensä ole mikään hösöttäjä, mutta kerta se oli nyt ilman nuoria teinikoiria liikenteessä niin leikkiköön teiniä sitten keskenään.
Lopulta sekin rauhottui kunnolla kyljelleen asti eli tuntui nauttivan saamastaan käsittelystä. Sanna sanoi samaa mitä Katrikin oli sanonut jo keväällä, lihaskireyttä erityisesti takaosan lihaksissa, mutta missään ei varsinaisia kipukohtia. Saatiin tällä käsittelyllä toivottavasti lihaksia rennommiksi ja katsotaan uutta hierontakertaa myöhemmin, nyt seurailen jonkun aikaa miten askel lähtee muuttumaan jos ollenkaan. Joissain viimeisimmissä näyttelyarvosteluissakin kun ehdittiin jo mainita takaliikkeen jäykkyydestä ettei se ole ollut täysin omaa kuvitelmaa. Ehkä sä tästä hiljalleen.


Titja rentoutuneena oman vuoronsa jälkeen, kaveri Classic vasta käsittelyssä ihan yhtä rennoin fiiliksin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti