30. marraskuuta 2013

774 pusua

Kyllä maalla on mukavaa. Täällä ollaan oltu äidin luona Hollolassa kylässä keskiviikosta lähtien ja koirilla on tilaa juosta pihapiirin lisäksi kaikilla ympärillä olevilla sänkipelloilla.  :)
Oma kamerani hajosi jokin aika sitten, kiitos Midna+Rufus kissa-combolle, joten lainasin muutaman kuvan ottamiseksi äitini kameraa (vanha kamerani). Muistan hyvin miksen tykännyt kuvata sillä enää, mutta kyllä silläkin joitain kuvia vielä saa otettua.

Kirjoitinkin tämän pätkän jo aiemmin facebookiin:
Veilahan on tunnettu pusu-masiinana niin laskin tänään "aamupusujen" aikaan huvikseni että sain siltä 774 yhtäjaksoista lipaisua kohdistettuna kasvoihin (lähinnä suun seudulle) ennen kuin se piti taukoa - ja olisi muuten jatkanut senkin jälkeen!
Koko kokeilun ajan olin itse mahdollisimman eleetön ja puhumatta koiralle, viimeksi mä lopetin laskut jo 250:n paikkeilla kun alkoi tympimään niin voi kuvitella tällä kertaa.. Yleensä rajotan noi sen aamupussailut ihan vaan pariin lipaisuun mut se on sen jokapäiväinen rutiini jolla aamu startataan tai sit Veilan päivä on pilalla. Ja voin sanoa etten tarvi koirapusuja nyt hetkeen.

Lisäksi eilen illalla nähtiin pitkästä aikaa Riikan kanssa ja tytöt saivat touhuta vähän aikaa Riikan nahkajengin eli Paten, Sampon ja Viivin kanssa tässä pihapiirissä. Kiitos Riikka että poikkesit!

Kotiin mennään ehkä ensi viikon alussa, jos tällä kertaa päästäisiin jopa tiistaina agitreeneihin kun kaksi viime kertaa jäivät välistä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti