8. kesäkuuta 2014

Lahti RN + ABCD-ottelu



Jottei tylsää tule niin ystäväni olivat tupla-buukanneet mut tälle päivälle; multahan ei tunnetusti kysytä, varailevat mua vaan keskenään sinne sun tänne avuksi.  :D

Aamusta siis ensin Jokimaan näyttelyyn, siellä heti kymmeneltä Dolle kehään. Ainakin itsestäni tuntui että se esiintyi ihan kivasti, vaikka koen olevani yhä "ruosteessa" nöffin esittämisen suhteen (yllä olevassa kuvassa näenkin sitten vaikka mitä korjattavaa, mutta se onkin otettu kehän ulkopuolella.. ja pidempi hihna olisi helpottanut huomattavasti tätäkin operaatiota).
Tuomari oli varsin mukava kehässä ja perusteli ymmärrettävästi miksei halunnut SA:ta vielä Dollelle antaa. Tarvitsee lisää volyymiä eli eräänlaista mahtavuutta, joka tulee iän myötä, Dolle kun on vasta 2v.
Mutta että ei rokottanut hännästä eikä purennasta.  \o/

Destellon Yewel Gold "Dolle" AVO-ERI AVK1 (newfoundlandinkoira)

Jokimaalta suoraan Löytynmäen kentälle alaosastomme järjestämään ABCD-otteluun järjestysavuksi. Pääsin henkilöryhmään möllöttämään (eli aitiopaikalle!) ja kuvailin sijoittuneita sun muuta. Takkuilevaa starttipistoolia lukuunottamatta tapahtuma taisi olla kaikin puolin onnistunut, itseäni miellytti erityisesti äärettömän rento tuomarimme.
Kisaavien yksilökilpailun voitti nahkacollie Lubin's Great Passion tasaisen varmalla suorituksella, hieno seurata. Muuten melkolailla kaikki voitot menivät airedaleille tänä vuonna, joita olikin paikalla eniten. Harmi että colliejoukkuekin oli vähän vajaa.

Kokonaiset tulokset ja enempi kuvia täällä:
http://scyphao.net/tulokset_abcd_20140608.php     Huom! Nämä uudet alaosaston sivut valmistuivat vastikään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti