15. kesäkuuta 2014

Pöytyä KR



Veila kävi näyttäytymässä Pöytyän kehässä vielä vikan kerran ennen toivottavaa pentuetta, vaikka mielessä kävi että jätän käymättä kun juoksut eivät varsinaisesti ainakaan helpota jo valmiiksi huonojen korvien pysymistä edes vähän alempana. Vaihteeksi tuomari naurahti miten kovassa kurissa pidän viirua, mutta ei tällä kertaa lähtenyt niin pahasti lapasesta eli saavutus sekin.  ;)
Tuomarin mieleen kuitenkin aivan liian siro pää, jonka sanoi vielä ääneenkin. Vikaa toki muuallakin ja arvostelu on ihan koiran kuuloinen, joten en valita lainkaan, menestystä kun en odottanut muutenkaan vaan halusin tältä tuomarilta sanallisen Veilalle.

Erinomaiset mittasuhteet omaava narttu, jolla kovin kapea pää. Etenkin kuonossa tulisi olla enemmän vahvuutta. Hyväasentoiset, niukasti taittuvat korvat. Hyvä kaula, ylälinja ja lantio. Erinomainen takaosa, mutta etuosa tulisi olla paremmin kulmautunut. Hyvä rintakehä. Riittävä eturinta. Hyvä sivuliike, edessä löysyyttä. Hyvä karva ja käytös.
- Leila Kärkäs

Timonan Yettie Yezebel "Veila" AVO-EH AVK2
Calibra's Dream Veawer "Viivi" VET-ERI VEK1 SA PN2 ROP-vet

Ei hullummin Viiviltä! Tosin se oli taas NNNNälkäinen ja puri multa sormen verille siitä hyvästä, mutta tällä kertaa malttoi nakki-palkalla olla kunnolla tuomarin käsittelyssä ja seistä muutenkin maltillisesti. Jäätiin odottamaan isoja kehiä siinä toivossa, että tuomari olisi ollut Bister, mutta se oli jossain vaiheessa vaihtunut Talvitiehen. Tämän jos olisimme tienneet niin emme olisi paikalle jääneetkään tietäen ettei Viivi siellä tule pärjäämään, mutta tuomarin vaihdoksesta saimme tietää vasta kun tuomari asteli esiarvostelu-kehään. Harmittaa, kun päivästä tuli tämän takia entistä pidempi. Veila sai sentään odottelu-ajalla söpön värisen Hurtan vanhan mallin viilennysmanttelin jostain ale-lootasta.
Niin ja unohdin vaihtaa näyttelypaikalla kengät, joten kehässä menin sitten lenkkareilla. Tekevälle sattuu, onneksi olivat mustat väriin sopivasti. (Prkl silti, olen niin hajamielinen nykyään.)

Nyt on hyvä jäädä odottamaan juhannusta tämän juoksupepun kanssa.




kehäkuvat © Jarno Kurlin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti