7. kesäkuuta 2014

Raisio, collieiden pääerkkari

Viime päivistä on mainittava että yhteiselo on sujunut yhä hyvin. Caran lisäksi Topi oli yökylässä to-pe eivätkä neljän koiran yhteislenkitkään olleet mahdottomia. Tästä on hyvä jatkaa.

Mutta, kerrankos sitä näyttelyyn lähtee vasta kymmenen maissa Lahdesta, vielä sellaiseen joka ei ole ihan heti naapurikunnassa. Vaan mikäpä kiire meillä Riikan kanssa kun mukana ainoastaan veteraaninarttu ja kyseessä erikoisnäyttely, joten koiria on kehässä ennen veteraaneja riittävästi.
Tuntui jopa siltä, että olimme paikalla liiankin ajoissa, kun vasta nuorten narttujen arvostelu oli menossa. Siinä sitten koira-naulakkona tutuille ihmisille kehän laidalla ja kuulumisia vaihtaen kunnes piti itse alkaa valmistautua. Viivi tuntui kehän ulkopuolella ihan hyvältä käteen, mutta kehässä ei enää niinkään. Liikkeet olivat jees vireessä, mutta yksilöarvostelussa se oli niin lihapullan perään (dieetillä kotona) ja nälkäinen, että meinasi unohtua miten siellä kehässä oikeasti käyttäydytään. Venkslasi paljon joka seisotuksessa.  :(
Sijoituksemme eli veteraaniluokan toinen SA:n kera oli kuitenkin yllättävä emmekä hävinneet lainkaan huonolle: vetskujen ykkönen Lahja oli lopulta BIS-vet ja BIS-2. <3

Calibra's Dream Veawer "Viivi" VET-ERI VEK2 SA

Autoin vielä Lahjan jälkeläisryhmän esittämisessä viemällä kehään Kimin (Timonan Prince Prewitt). Ryhmä jäi kuitenkin kakkoseksi Pirkkiksen (Timonan Paradise Paige) tasaisemmalle ryhmälle, joka oli päivän päätteeksi BIS-jälkeläisryhmä. Ja kun nämä muut "Timonan leirin" korkeimmat tulokset on mainittu niin sanottakoon sekin, että kasvattajaryhmäkin oli BIS.  :)



jälkeläisryhmän kuva © lurlene.kuvat.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti