13. toukokuuta 2008

P-HAU cup agilitykilpailut 2

Titja kertoo: Kirsu kohti Hollolaa! Emäntä kertoi että me lähdetään katsomaan agilitykisoja, joskin mä en saisi vielä osallistua niihin. Että mentiinpä sitten. Se valitsi jonkun oikein hyvän paikan josta näki koko radan, jota siellä mentiin, ja otti kamerankin esille. Sille vissiin tuotti aluksi hieman ongelmia kuvata kun huusin ku syötävä hetken aikaa kun näin muiden koirien menevän putkeen ja muita esteitä ihan mun nenän edessä. Tajuatteko, laittaa nyt putkihullu koira katsomaan kun muut menee radalla enkä mä pääse! Vääryys! Tosin äiskän kuvaamiseen kai vaikutti myös pimenevä sää sekä ylinopeat kohteet. Ilta kun sattu oleen.

Siinä vaiheessa kun äiskän ois pitänyt kuvata pyynnöstä just jotakuta tiettyä koiraa niin sille tuli juttelemaan joku ihminen joistain kuvista. Ja arvatkaapa singahtiko se koira sen radan lävitse niin ettei mitään rajaa. Eihän siinä kuvia ehtinyt ottaa.

Siinä vaiheessa kun rataa alettiin laittaa uusiksi niin me lähdettiin äiskän kans jalottelemaan. Ja löydettiin sellanen oikein komea herrasmies, Kaapo (Timonan Texas Terrence) nimeltään. Tottakai nahka kuten minäkin, värissä vaan eroavaisuutta kun se oli tricolour. Emäntä otti Kaaposta poseerauskuvia sillä aikaa kun meitsi katteli ja arvioi vieressä. Ihan komeehan se oli, ikää kyllä vasta 8 kuukautta. Kuulemma asuu Lahdessa, et ehkä mä sitä joskus myöhemminkin näen. Päästiin kyllä ottamaan matsiakin Kaapon kanssa, meikä juoks edellä ja se kaahasi perässä minkä jakso. Mut mullapa olikin keppi, jota sillä ei ollut. Hähää.

Lopuksi juuri ennen sadetta ja lähtöä äiti vei mut vielä halliin. Ne P-HAU:n eli meidän seuran cup-kisat kun oli hallin ulkopuolella niin kaikki esteet oli raahattu pois hallista lukuunottamatta yhtä keppisarjaa, kahta aitaa ja paria pöytää. Äiskä sitten otti pari keppiharjoitusta mun kanssa, lisäksi hypytti pari kertaa aidat ihme ohjauskuvioin. Tällasta omaa treeniä. Sit pitikin jo lähtee kun joku pehkon tapanen mut pienempi otus (shetlanninlammaskoira) tuli ohjaajansa kanssa sinne halliin, että annettiin niille tilaa. Ja alkoi tosiaan sataakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti