11. toukokuuta 2008

P-HAU:n agilitykilpailut

Treeneissä Tarja oli kovasti mainostanut meille näitä kisoja että etenkin töihin saa tulla, minä päätin kuitenkij jättää työntekemisen väliin ja sen sijaan tulla kuvailemaan sekä muutenkin tutustumaan agitunnelmaan lähemmin (ensimmäiset kisat joita olin katsomassa).

Näin paikalla myös tuttuja colliepiiristä, joiden kanssa juttelin siinä hetken. Sirkka (Silimen-kennelin kasvattaja) kentoi mm. yhden pk colliepentueen syntymästä, josta minun tulisi informoida Riikka-Liisalle myöhemmin. Lainion Riikan kanssa puhuttiin vähän nahkajuttuja, mm. tokokouluttamisesta jotain. Paikalla oli myös yksi dogsitterhoidokeistani, rhodesiankoira Nando. Nando sai hyvät nollaradat maksi kakkosista, joskin kummatkin hieman yliajalla - voitti kuitenkin sekä agilityradan että hyppyradan. Jos päivä ei olisi ollut niin kuuma, olisi varmasti useammallakin koiralla mennyt paremmin. Kuumuus taisi olla hidastus Nandollekin.

Ihan mukavan kuvasaldon sain, joskaan en ole täydellisesti tyytyväinen kaikkiin otoksiini - ainahan näin ei voi ollakaan. Linkki kuvagalleriaan löytyy nyttemmin myös P-HAU:n kuva-arkistosivulta.

Kisojen loppuvaiheilla paikalle saapui myöskin dogsitterkaveri Essi entisen hoitokoiransa, hieman ylikorkean saksanpaimenkoirauroksen Feron kanssa. Eipä Fero ollutkaan enää Essin hoitokoira, päinvastoin oma! Uutinen oli oikein mukava kuulla enkä mene väittämään vastaankaan, etteikö Fero sopisi täydellisesti Essin koiraksi. Päästettiin Titja ja Fero leikkimäänkin siinä kentällä kun suurin osa agilityesteistä oltiin viety jo pois. Äiti oli nääs Titja mukanaan tullut mua hakemaan niin se oli mahdollista, muutenhan Titja oli päivän kotona. Se villiintyy niin paljon agilitystä useimmiten ettei sitä voi kisoihin ottaa mukaan etenkin jos yrittää kuvata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti