28. toukokuuta 2008

Rinsessa kipeä?

Vai niin. Sitä tulikin jo mietittyä miksi neitokainen näyttelypäivästä (Aptus Show, EH2) seuraavana päivänä sunnuntaina koko ajan on ollut nuoleskelemassa toista takajalkaansa. En voinut tehdä mitään havaintoa asiasta tuolloin eikä meillä ennen ole ollut vastaavaa ongelmaa niin tieto oli siinä vaiheessa hukassa. Mietin sunnuntaipäivästä lähtien aina illan agilityliitelytreeneihin asti ja senkin jälkeen mikä tuota jalkaa vaivaa, mutta koska koira ei ensinnäkään ontunut sitä eikä sieltä löytynyt mitään, ajatteiln että se on ohimenevää.

Maanantaiaamuna aamulenkillä oletan nähneeni pientä ontumista ensimmäisen parinsadan metrin aikana, mutta sen jälkeen ei yhtään mitään. Tassusta ei löytynyt vieläkään mitään. Okei, ajattelin että se on sillä selvä. Tiistaina en oikeastaan tarkistanutkaan tassua varsinaisesti.

Tuskastuin tänään kun aamuyöstä heräsin tekemään koulutehtäviä ja näin koiran taas "hoitavan" omaa tassuaan, joten katsoin sitä jälleen kerran ja nyttemmin huomasin vian: märkivä tassutulehdus. Eipä siinä muu auttanut kuin tassu kevyeen siteeseen puhdistuksen jälkeen ja marssimaan päivällä koulusta päästyäni luontaistuotekauppaan ostamaan Hepar sulfuria jota ei tällä hetkellä kotoa löyty. Ei se vieläkään onnu eikä nyttemmin ole moksiskaan tassusiteestä (täytyy toivoa ettei päivän mittaan tapahdu kritisointia sidettä kohtaan kun koira on yksin).

Äiti hermoili välittömästi eläinlääkäriin viemisellä. Itse aion ensin kokeilla sitä Hepar sulfuria johon sain parikin hyvää kommenttia pikaisen googlailukierrokseni päätteeksi, jos mitään ei tapahdu otetaan sitten se ell-kierros.

Ainiin.. ja ylihuomenna perjantaina meillä olisi ollut se ensimmäinen tokokoe. No, saa nähdä onko sittenkään.

----------------------------------------------------------

Kiroaisinko vähän lisää? Hepar sulfuria en löytänyt, ja vaikka olisinkin löytänyt, olettaisin että tokoa koskee samat antidopingsäännöt kuin näyttelyitäkin. Kyseinen tuote on jonkinnäköinen luontaistuote jonka varoaika on vissiin se 14vrk, kuten kaikkien muidenkin meitä mahdollisesti auttavien yli 2vrk. En haluaisi viedä koiraa tokopaikalle niin että pitäisi edes salassa lääkkeenannon, joten koska Titja ei yhäkään onnu niin meidän tokokoe todennäköisesti ratkaistaan sillä löydänkö sille lääkkeitä vai en.

Oli muuten repinyt kauniisti siteen pois jalastaan kun tulin koulusta - arvatenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti