20. kesäkuuta 2013

Sulhaskandidaatti Jaska

... ei sentään omille koirille, vähän "väärä" väri ja karvanlaatu.  :)

Olipahan mukava käydä toissapäivänä Jämsänkoskella kylässä Raynoor-kennelnimellä kasvattaneen Leenan sekä hänen miehensä luona unohtamatta kaikkia matkaan mahtuneita hetkiä, jolloin auto sammui kesken kaiken ja jäimme hetkeksi tuijottelemaan maisemia ennen kuin saimme jatkettua taas matkaa.
Menimme ensisijaisesti tutustumaan pehkoihin ja olin paikalla lähinnä kuvaajan asemassa, mutta paikalla olleita shelttejä sekä erityisesti nahkoja oli mukava morjestaa ja vaihtaa muutama sananen nahkoistakin Leenan kanssa.

Uros, jota olimme tapaamassa oli merle tuontiuros English Way Fantazija "Jaska". Letkeän ja huolettoman oloinen, iloinen herrasmies. Vaimoehdokas sekä sen emä olivat meillä mukana näytillä, mutten itse koe asiakseni paljastaa mahdollista tulevaa yhdistelmää etenkin kun asiat ovat vielä suunnittelu-asteella.

Kuvasin vieraalla kameralla enkä ole ehtinyt kotiin tultuani pysähtyä sen vertaa, että olisin saanut käytyä kaikki raw-kuvat läpi. Eilen löysin omien koirieni kanssa tieni Hämeenlinnaan Veilan kasvattajan luokse hoitamaan Veilan siskon Sagan kahdeksaa kuusiviikkoista pentua Tuulan pohjoisen matkan ajan. Ovatpa colliet niin kilttejä ja fiksuja jo pentuna, kun on terriereihin ehtinyt tottua..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti