29. kesäkuuta 2013

Tuusula KR, lauantai

Hieman sateiseen Tuusulaan kävi matka.. Päätavoitteenamme saada pystykorvaiselle Nana-pehkolle vähintään H, jotta se voisi myöhemmin valioitua rallytoko-valioksi. Näyttelyyn oli ilmoitettu kaikki Terhin kolme collieta, nahkat Iiris ja Siru sekä pehko Nana. Alunperin tarkoitukseni oli viedä molemmat nahkat kehään, mutta Nanan kehä meni pahasti päällekkäin Sirun kehän kanssa joten saatiin Sirulle toinen handleri. Olin ensimmäistä kertaa Iiriksen kanssa kehässä, se on selvästi ehditty jo treenata näyttelytouhuun kun on pari kertaa kehässä jo käynyt; esiintyy oikein mallikkaasti! Sadekin loppui sopivasti ennen meidän kehää ja ilokseni saatiin Iiriksen kanssa kehästä ERI, vaikka ilman SA:ta jäätiinkin.

Nanan esittäminen olikin minulle jo ennestään "tuttua" eikä sitä ehditty sen kummemmin näyttelypaikalla ennen kehää lopulta treenaamaankaan - lahjattomat treenaa! Aikaisemmin olen Nanaa kokeillut seisottaa collieiden kuvauspäivässä, jonka järjestimme Lindan kanssa ja jossa seisotin suurimman osan paikalle tulleista kuvattavista collieista. Tuolloin Nanalla oli vaikeuksia ymmärtää että pitäisi seistä istumisen ja kaikkien muiden temppujen sijaan, mutta tänään (ilmeisesti rallytoko-treenien seisomisharjoitusten seurauksena) tilanne oli toinen ja koira napotti paikoillaan kuin vanha tekijä. Liikkeetkin menivät oikein mallikkaasti niin, että voin sanoa olevani ylpeä sen käytöksestä ensimmäisessä ja viimeisessä virallisessa näyttelystään. Täysin pystyistä korvista huolimatta saatiin nimittäin enemmän kuin mitä edes haettiin, tulos Nanalle tänään sileä EH!!
Kyllä nyt kelpaa vaihtaa bikinit päälle, Nanalle kun on kuulemma luvattu kesämuoti jos näyttelystä tulee vähintään H. Tämän koiran osalta näyttelyt ovat tässä.  :)

Huomenna uudelleen Tuusulaan!

Secret Affairs Unchain My Heart "Iiris" - JUN-ERI JUK3
Silimen Tähdenlento "Nana" - AVO-EH (pk collie)


Pikkutyttö Iiris, melkoinen sylikoira (kirjaimellisesti!) ja ihana esittää!


Pystykorvainen Nana kehässä kanssani, saatiin mitä haluttiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti