20. lokakuuta 2014

A-Qilityn hallia testaamassa

Koska VAU:n ja Korkeavireen naapuriin on kunnostettu uusi treenihalli A-Qilityn nimissä käytiin koeajamassa se yksityisvarauksen muodossa Riikka-Liisan ja Tean kanssa. Pohja oli ihan omaa luokkaansa juosta, ei liukastellut yhtään ja uutukaisuuttaan loistavat esteetkin olivat pinnoiltaan todella hyviä erityisesti koirien näkökulmasta, Tea etenkin vietti osan ajastaan vain niitä hipelöiden.  :D

Veila pääsi pois agility-tauoltaan ja aika makeasti se kyllä tekikin! Todelliset hyvän mielen treenit, mikään ei jäänyt oikeastaan vaivaamaan ja kaikki kokeiltu toimi. Ainoaa kunnon hakua tuli ensimmäisellä videolla nähtävässä keppikulmassa heti A:n jälkeen ja sekin onnistui heti kun rauhoitin sekä koiran että erityisesti itseni. Makeita irtoamisia, pysyi poissa kontakteilta silloin kuin piti ja vauhdikkaita keppejä. Mitäpä mä selittelemään sen enempää. Tässä sitä taas funailin että miksi en kisaa tämän koiran kanssa?
Neljä (oho hups, mutta hyvin se jaksoi eikä näyttävästi väsynyt) treenivuoroa ehdittiin ottaa Veilan kanssa, joista kaksi keskimmäistä videoituina Tean toimesta, kiitti taas!

Titjan treenit saattavat tälläkin viikolla torstaina jäädä väliin kun kennelvuoro kutsuu loppuviikosta, ei viime viikollakaan päästy. Harmillista, mutta eip voi mitiä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti