12. lokakuuta 2014

Colliekuvaus #2


Odottava vai tyytymätön? Kuvan ottanut Jarno Kurlin

Miten mä voin? Moni Carasta tietävä tiedustelee. No toki paremminkin voisi asiat elämässä olla, mutta olen jo mieleltäni paljon rauhallisempi. Löydän itseni välillä toimimasta tietyin tavoin, joita tein vain Caran takia, kunnes muistan ettei tarvitse enää. Eivätkä ne kyynelet vielä täysin poissa pysy, mutta ei niiden kai kuulukaan.

Mutta mutta. Tänään tuli vietettyä oikein mukava päivä Löytynmäen kentällä alaosaston colliekuvaus-päivässä kuvaajana jo toista kertaa tämän vuoden aikana. Viimeksi meillä oli huomattavasti enemmän pehkoja, mutta nyt jäi useampi ilmoittautunut pehko kotiin ja suurin osa kuvattavista koirista olivatkin nahkoja. Ja ainahan joukkoon mahtuu se "vääränrotuinenkin", tällä kertaa bordercollie.
Kentälle laskeutui satunnaisesti melkoinen sumu, joka joko antoi kuville uskomattoman kauniin tehosteen tai välillä jopa hankaloitti kuvaamista, kun koira upposi sumuun. Kaiken kaikkiaan saatiin yllättävän kaunis keli ottaen huomioon viime päivien alati vaihtelevat säät.

Kuvia tulee nähtäväksi pikkuhiljaa seuraavaan osoitteeseen:

http://korvakoirat.kuvat.fi/kuvat/Dogs/Colliekuvaus+2014+vol.2/

Täytyy vaan ensin päästä yli tästä laatu-masennuksesta jotta saan käytyä kuvat loppuun, kun tämänhetkisen objektiivini piirtojälki ei ole ihan niin pehmeää kuin toivoisin sen olevan myös isommissa resoluutioissa. Koirat ovat sentään kuvissa kauniina, itse tässä nillitän vähän turhemmasta. :)

Asiasta toiseen, molemmat koirani - kyllä, viirukin! - ovat nyt ilmoitettuna ensi kuun lopulla olevaan karvakaveri-testiin. Pieni epäilys on että näinköhän Veila koko testiä tulee läpäisemään, mutta siinähän se menee sinne Titjan siivellä. Mikäli ei läpäise niin keskityn hommaan sitten Titjan kanssa, ihmettelen mikäli se ei moisesta suoriudu hyväksytyin paperein. (Ja ollaanhan me vanhainkodissa jo käyty "harjoittelemassa"..)

Takaisin kuvaus-päivään sen verran, että myös hoitolapseni Piuke (Timonan Ziroya Zieva) oli kuvauspaikalla mukana ja joutui/pääsi myöskin kameran eteen jopa viideksi minuutiksi.. taisi olla ylivoimaisesti päivän helpoin koira, vaikka monta muutakin puoli-automaattia kävi kääntymässä kuvauspaikalla.
Tässä siis maailmanmatkaaja Piuke, ikää nyt 3,5v.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti