1. heinäkuuta 2008

No johan pomppas!

Nukuin pitkään.. ja olin koneella. Annin isä siivosi vimmatusti aamusta pitäen ja yritti Jooseakin käskeä siivoamaan, mutta jätkä huiteli kaverinsa kera ties missä. Itse kävin suihkussa joskus kolmen jälkeen, josta tultuani hetimmiten ilmoitettiin että lähdetään hakemaan Anni riparilta. Aluksi Katjan (Aatun äiti) olisi pitänyt Annin isän Kimmon suunnittelujen mukaan hakea, mutta Anni huoli hakijakseen ainoastaan isänsä koska silloin minäkin pääsisin Titjan kanssa Annia vastaan. Ja Anni nimenomaan halusi minut sekä Titjan (etenkin koiran..) itseään vastaan. Että näin hävisi perheen isä jo vieraalle koirallekin! Oli mukava nähdä Anni ja yllätyksekseni myös pari muuta moikkasivat meikäläistä ja Titjaa, muun muuassa eräs Jonna, jonka olen tähän asti nähnyt vain kuvista. Enempää siinä ei ehtinytkään jutella. Suurin hauskuus oli kyllä se, että kyeisellä riparilla yhtenä isosista oli Paula, eli minulle netistä tutummin Jatsi, erään corgipojan Repen omistaja. Häneen olen jo parin vuoden takaa netissä koirafoorumiroolipelin kautta tutustunut, nyt vasta ensimmäistä kertaa tavattiin kasvotusten. Ihan on samanlainen persoona ollut kuin mitä olen arvellutkin ja kuvista nähnyt. Harmi ettei siinä ehtinyt kuin pari minuuttia vaihtaa yksinkertaisia sanoja ja kuulumisia.

Käytiin kyllä syömässäkin jotain kebabruokaa, jonka ajan Titja odotti autossa. Omasta kebabistani jäi vähän yli riisiä ja pari kebabhässäkkää, jotka otin mukaan ja syötin autossa Titjalle. Minulle ei edes oltu laitettu tulista kastiketta vaikka olin sanonut haluavani sellaista, jotenka se kastikekin oli laimeaa. Titja kyllä tykkää hurjasti myös tulisista ruoista. Koira söi siis innolla koko homman.

Annin olisi pitänyt siivota, muttei juurikaan siivonnut. Illalla kun oli talon näyttö (talo myynnissä, Annin perhe muuttaa toiseen taloon melko lähellä nykyistä taloa eli Lappeenrannan sisällä). Meidän tuli häipyä siksi aikaa muualle, mutta ennen sitä ehdittiin vajaa tunnin verran tehdä pari agilityharjoitusta. Lähinnä ihan suoria hyppyjä viidellä aidalla sekä putkella, jonka Anni kävi jostain varastorakennuksista hakemassa. Nämä hoppuutukset perustuivat lähinnä siihen että saatiin muutamia suorituskuvia Titjasta, joten ei ollut koiralle mitenkään raskasta. Ajan loppuessa kasattiin esteet ja lähettiin pois talonkatsojien tieltä, käytiin ensin Sailalla kuvaamassa vähän Titjaa ja Amieta leikissä (kun Amie oli päässyt pelkonsa ylitse!) sekä mentiin sitten lähellä olevan ala-asteen rantaan. Anni kävi vaatteet päällä uimassa ja saatiin Titja houkuteltua ensin kepin perässä kahlaamaan ja loppujen lopuksi jopa kolmesti itse uimaan. Se vaati kyllä todellista suostuttelua, mutta koira ui sentään metrin tai kaksi itse hakiessaan keppiä. Ja se on Titjalta paljon! Se osaa uida, muttei vain tykkää siitä jotenka ei itse uimaan pyri - kahlailee vaan samalla kun juo. Sitten heiteltiin siinä Titjalle kyseistä keppiä jonka perässä se oli veteenkin mennyt ja revittiinkin sitä vähän kilpaa.

Meidän piti olla poissa vajaa tunti, mutta oltiinkin sitten melkein kolme tuntia. Että toivottavasti talonkatsojille moinen aika riitti! Hehheh. Titja oli ainakin ihan kuitti kun päästiin takaisin sisälle, käpertyi mieluusti nukkumaan. Me vaan Annin kanssa oltiin "vaihteeksi" koneella kohtuullisen pitkään, ennen kuin mentiin nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti