8. elokuuta 2008

Starailua

Ajattelin ensin että otan tänään vain muutamia kuvia Titjasta ulkona, kun teki mieli kuvata jotain. Käytiinhän me sitten ottamassakin päiväkodin takaisella nurmikolla muutama hassu kuva, mutta kuvausinnostus tippui hyvin nopeasti. Saihan sieltä nyt ehkä pari ihan okei kuvaa, joista yksi kepinmurskauskuva pääsi tämän kuukauden tunnuskuvaksi vasempaan yläreunaan.

Kesken kuvailujeni sitten soittikin Noora, että lähdetäänpäs kuvaamaan Titjaa vähän lisää sille toiselle, tulevalle DVD:lle. Varoaikaa annettiin lähdölle noin tunti, joa riitti enemmän kuin hyvin. Päästiin Nooran ja Jarin kyydillä, mukana myös avustajana Heidi (tutun Boogie-dobermannin aiempi omistaja), kuvauspaikkana Messilän satama-alue. Päästiin sinne jonnekin pienelle yksityiselle venekaistalle lukkojen taakse kuvaamaan, kun oltiin pyydetty lupa kuvaamiseen kyseisellä alueella. Titjalla oli ainoana huonon asiana korvateipit mukana, eikä minulle ollut sattunut mukaan mitään öljypohjaista ainetta että olisin saanut ne pois helposti saatika uusia teippejä mukaan, joten jouduin kylmästi vain ottamaan ne pois ja pitelemään välillä alhaalla kuvausten välissä sekä laittamaan ponnareilla kuvausten jälkeen siksi ajaksi että sain kotona niihin teipit - Titja ei ollut kyllä järin innostunut aiheesta, mutta kun on näyttely tulossa niin pakkohan sitä kai on vähän hoitaa kun nuo ovat niin sinnikkäästi pystyt.

Kuvattiin lähinnä yhtä ja samaa pätkää, joka koostui pienestä seuraamisesta eteenpäin, täyskäännöksestä, parista seuraamisaskeleesta ja pysähdyksestä - palkkaus, sitten taas sivulla ja maahanmeno ja lopuksi luoksetulo. Tätä otettiin niin monesta kuvakulmasta kuin suunnilleen oli mahdollista hyvän taustan puitteissa ottaa. Kuvauksissa pyöri mukana niin sanottuna loppupalkkana luoksetulon jälkeen koirankeksi, joka kuulemma toimii monissa muissakin kohtauksissa mukana. Pyysin ihan vain ottamaan Titjaa keksin suuhunsa ja irroittamaan ennen kuin puri sitä yhtään, joten kyseinen keksi jäi hampaiden osalta koskemattoman näköiseksi jäljiltämme.

Itse en ollut hirveän tyytyväinen Titjan tokoiluun tänään näin yleisesti enkä tiedä tuliko siitä millaista kuvaa videolle vai tuliko ollenkaan. Sen näkee sitten. Kotiinkin päin päästiin samalla kyydillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti