1. elokuuta 2008

Yllätysmatkailun suunnitteluja

Joo, ei sitä pitänyt lähteä. Mutta lähden silti. Kuopion kolmipäivisiin, kansainvälinen kaikkien rotujen näyttely x3. Jokaiselle päivälle tänä viikonloppuna oma KV-näyttely, ja sitten kun lasketaan lisäksi vielä ensimmäisen päivän eli huomisen KV-näyttelyn jälkeinen collie-erkkari.. tekee yhteensä neljä näyttelyä yhdelle viikonlopulle jos vain on ilmoittanut koiransa kaikkiin. Huh huh.

Titjaahan en ole ilmoittanut joten se tulee jäämään kotiin, vaikka hieman tekisi mieli ottaa energiapallo mukaan ihan vain kaveriksi. Mutta ehkei nyt kuitenkaan.. Jääkööt kotiin äidin hoidettavaksi pariksi päiväksi. Mukaan lähden ainoastaan Riikka Lainion pyynnöstä, sillä hänet pyydettiin kehäsihteeriksi (niiden määrän ollessa vähäinen) ja hän kaipasi koirilleen jotain handleria kun ei itse kehäsihteerin paikalta pysty koiria käydä handlaamassa. Patea (Papaya Whip van Shaka's Royal Kraal) lähden lähinnä handlaamaan, katsoo nyt jos jotakuta muutakin. Käytännössä "palkaksi" veloitukseton matka ja yösija, että mikäs siinä.

Otin Titjan kanssa tänään joitain lyhyitä seuraamisia, jotka eivät loppujen lopuksi olleet hirmuisen hohdokkaita, vaikkakin OK. Koira on sisäistänyt nyt ainakin kaukokäskyihin opettamani "sit" jotenkin, toisinaan saattaa mennä jo pelkästä sanallisesta käskystä mutta useimmiten käytän vielä varmuutena käsimerkkiä. Seuraavaksi olisikin sitten todennäköisesti hyvä opettaa seiso->maahan uudestaan.. Etenee. Lienee se "down" siihen sopiva. Ja takaisin seisomaan "up" jos koskaan niin pitkälle päästään, kerrataan nyt ensin jonkin aikaa tätä istu->maahan->istu->maahan.. hässäkkää. Myös kolmisen luoksetuloa, joista kahdessa hieman pitkäksi mennyt sivulletulo (edestä), kun heitti "sivulletulokierroksen" kaukaa. Kolmas oli kaunis, vaikkakin olisi saanut olla aavistuksen nopeampi - hitain näistä tämänpäiväisistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti