6. toukokuuta 2012

Kuvailua metsässä

Käytiin Annin ja Lindan sekä koirien kanssa lenkillä, Linda ulkoilutti kameraansakin. Vietettiin paljon aikaa metsässä, kuvattiin koirista muutamat poseerauskuvat, juteltiin vähän sitä sun tätä ja vietettiin muutenkin aikaa. Kuvien lopullinen määrä ei päätä huimaa verrattuna metsässä kulutettuun aikaan, mutta joukossa on kyllä todella monia helmiotoksia. Veilasta saatiin nyt pari viikkoa liian aikainen 2v poseerauskuva ja hoitokoira-Kianasta varmaan tähän mennessä paras koskaan siitä otettu seisotuskuva. :)
Myös ryhmäkuvat onnistuivat odotettua paremmin eikä niiden aikaansaamiseksi vaadittu kummoistakaan sähläystä, yllättävää! Kyllä meidän koiralauma toimii hienosti yhdessä. ♥

Yllätykseksemme tullessamme lenkiltä kotikulmille törmättiin kahteen aivan uuteen nahkaan Ahtialan alueella. Pienen tiedustelun myötä selvisi, että he ovat juuri muuttamassa käytännössä aivan naapuriin, joten meidän "Ahtialan alaosasto" saa jälleen uutta collievahvistusta. Aivan kuin näitä collieita ei täällä olisi muutenkin jo riittävästi..  :D Nahkat ovat Pihla (Lifedream Lady Fafnir) ja Tara (Goldshimmer Hear My Whisper). Pihlaa olen joskus kuvannut jossain näyttelyssä, ovat muuttamassa Ahtialaan todennäköisesti Jalkarannasta päin (Lahden toiselta puolelta) mikäli sain oikean käsityksen omistajan puheista. Kovasti tiedusteli jo saako meistä lenkkiseuraa tulevaisuudessa, ja tottahan toki saa!

Ilta vietettiin porukalla meillä, katsottiin telkasta Stuart Little 2 sekä joitain muita satunnaisia ohjelmia ja syötiin yhdessä. Kohtuu rauhallinen tyttöjen keskeinen ilta kun kaikki koiratkun nukkuivat likemmäs kolmen tunnin ulkoilun jälkeen.

http://collie.kuvat.fi/kuvat/Kiana%2C+Titja%2C+Veila%2C+Milka+ja+omat/







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti