1. toukokuuta 2012

Uusia kuvia Miolasta




Yllä olevat kuvat on kuvannut Tea Lemmetyinen, käytiin Miolan kanssa vähän ulkoilemassa Tean pihapiirissä kun käytännössä naapureita ollaan. Autoin Teaa samalla ottamaan kasvukuvat 12 viikon ikään päässeestä pehkonaperosta Surasta (Wishping Navi Mayana) seisottamalla pennun. Olipahan helppo tapaus ja luonteeltaan niin kovin mainio kun sitä tuli siinä jonkun aikaa seurailtua.

Tealta sain Miolalle viimeinkin valjaat ulkoilua varten ja ne täytyi tietysti heti koeajaa. Ei vierastanut valjaita laisinkaan ja olisi ollut koko ajan menossa aivan vieraallakin maalla. Tutki ympäristöä vallan reippaasti, on se vaan aika mainio kakara. Tea, joka tietää kaneista huimasti paljon enemmän kuin minä näin ensimmäisen oman kanin omistajana, kehui Miolan reippautta myöskin. Pakkohan se täällä meidän sekalaisessa seurakunnassa on tottua kaikenlaiseen menoon ja ääneen, vaikka Miola asuukin makuuhuoneessa enemmän rauhassa kuin muut eläimet täällä olohuoneessa. Suurin kiitos kuitenkin kasvattajalle hyväluonteisesta kanista. :)
Alla mun pari itse kuvaamaani uutta kuvaa Miolasta ulkona, otettu pari päivää sitten. Valjaita ei tuolloin ollut ja kani pyyhälsi menemään niin vauhdikkaasti, ettei perässä meinannut pysyä kameran kanssa. Onneksi se spurttaili kuitenkin vain pienellä alueella ja palasi lopulta mun luokse itsekseen.

http://korvakoirat.kuvat.fi/kuvat/Miola-bunny/




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti