20. toukokuuta 2012

Salon näyttely ja pentuilua



Pitkästä aikaa esitin näyttelyssä ainostaan yhden koiran, ja tällä kertaa jopa oman koirani. Tällaista ihmettä ei ole hetkeen tapahtunutkaan! Ja Veilan näyttelykäytös tänäänkin, voi rakkaus sentään.

Ei ollut kyllä yhtään näyttelyfiilis aamulla eikä varsinaisesti itse näyttelypaikallakaan ja odotin koko ajan kotiinpääsyä. Kiitos kuitenkin Johannalle kuskina toimimisesta ja seurasta sekä Lindalle matkaseurasta myöskin. Unohtamatta koiria, Wallea ja Noomia, sekä kaikkia paikan päällä nähtyjä tuttuja.

"Feminiinen kokonaisuus. Toivoisin hieman lisää raajakorkeutta. Kevyet korvat, hyvä kallo-osa. Kuono-osa voisi olla hieman pidemip ja kauniimmin meislautunut. Kokoon sopiva runko ja raajaluusto mutta etukulmauksia voisi olla enemmän. Liikkuu hyvin takaa, samoin edestä. Hyvä lihaskunto."
AVO-EH AVK3 - Tanya Ahlman-Stockmari

Kuvia © Linda Toivonen   --   Kuvia © Seidi Siimes



Myöhemmin illalla jääkiekon pronssipelin jälkeen otettiin toinen yritys Veilan seisotuskuvan suhteen, sillä ylempi näyttelypaikalla otettu ei miellyttänyt tarpeeksi, vaikka hyvä olikin. Olkoon tämä nyt sitten samalla Veilan 2-vuotiskuva, kerta eilen niitä syntymäpäiviä vietettiinkin.
Illan onnistunein seisotuskuva alla, on se kyllä nätti omaan silmään, vaikka puutteensa kussakin.

Veilan ja Nadin poseerauskuvien jälkeen päästettiin Nadi ja Osku leikkimään kahdestaan joksikin aikaa. Pennuilla on kyllä aina omat juttunsa ja niitä on todella mukava seurata. Toni tuli hakemaan Oskua pois kunhan sisälle päästiin, samalla kierroksella Anni ja Kirsi kävivät meillä vilkaisemassa hiirivauvat.
Tonin lähdettyä Kirsi lähti takaisin Annin ja Lindan kämppään pitämään Lindalle seuraa, kun taas Anni lähti mun kanssa pyöräillen käymään kolmen kilometrin päässä Siwalla. Veila oli näyttelystä ja kuvausoperaatioista niin väsähtänyt, että sai jäädä kotiin nukkumaan enkä uskaltanut Kianan kanssa lähteä pyöräilemään niin pitkää matkaa ensimmäiseksi kerraksi kun en ole sen kanssa koskaan pyöräillyt, joten otin Annin ja Milkan seuraksi itselleni Titjan mukaan kauppareissulle. Molemmat tytöt olivat kyllä ihania yhdessä juostessaan. :) Titja ei tosin vieläkään juokse springerissä..



Lisää pentujen leikkikuvia tässä galleriassa:
http://belgialainen.kuvat.fi/kuvat/Koirakavereita/Osku,%20Nadi%20ja%20Veila/




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti