3. toukokuuta 2013

VAU:n agi-epiksissä töissä

Mietin jonkun aikaa, viitsinkö tehdä tästä mitään blogipäivitystä, mutta ajattelin kirjoittaa pienen muistutusmerkinnän lähinnä omaksi huviksi, että näen mitä kaikkea olen tehnyt ja koska. Aluksi ajattelin, että olisin ottanut Titjan mukaan paikan päälle ja kisannut sillä ainakin ykkösen radan, mutta päätin jättää sen kotiin kun mentiin paikalle niin aikaisin ja tiesin sen ottavan kierrosta pelkästään agiesteiden näkemisestä tai käskyjen kuulemisesta, niin pakollinen odottaminen hallissa siellä vietetyn viiden tunnin ajan olisi polttanut sen täysin puhki. Nopeasti kävi mielessä myös Veilan kisaaminen mölli/ykkösen radalla, mutta jätin suosiolla molemmat kotiin lepäämään keskenään aamupäivän suursiivouksen jäljiltä, kun molempien tyttöjen piti taas kovasti osallistua kaikkeen.

Itsessään epiksissä mulla ei lopulta ollut niin paljoa hommaa. Tein kohtuu reipasta työtä ratojen rakennuksien aikana siirrellen raskaampiakin siirrettäviä yksinäni, muutoin meillä oli riittävästi ratahenkilöitä ja muita vastuuhenkilöitä jokaiseen tehtävään. Niinkin haastavan homman kuin hihnan siirtämisen sain viimeisille radoille eli 2/3-luokan ajaksi.
Mut nyt on kyllä osallistuttu vapaaehtoisesti koiratapahtumiin ihan riittämiin pariksi päivää, kun tää oli jo kolmas päivä putkeen missään varsinaisessa tapahtumassa.

Niin ja muuta tuumailua.. Kävin tosiaan viime maanantaina astmahoitajalla ja sain kaksi viikkoa kestävän pef-mittausjakson "kotiläksyksi" ennen seuraavaa aikaa arvauskeskukseen (lue = terveyskeskukseen). Tiistaista lähtien olen nyt mittaillut ja kahden kohtauksenkin aikana puhaltanut, että jos tämä ei ole astma niin se ei voi olla mikään muukaan. Huokaus vaan siltä osin, että joudun todennäköisesti tosissani miettimään uusia koteja muutamalle eläintarhamme pienemmälle asukkaalle astman varmistumisen myötä. Aiemmin tänään kävi yksi pitkäaikainen tuttu vilkaisemassa kaneja, mut saas nähdä mitä käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti