17. toukokuuta 2013

Viikon kootut kuulumiset kuvin & videoin

Titjan agikisojen videot

Terhi ehti keskittyä agivideoiden laittamiseen muiden kiireidensä ohelta, joten saatiin meidän kisavideot viimein nähtäviksi. Titja on tosiaan käynyt kaksissa kisoissa, ensimmäiset kisat olivat maneesissa ja toiset ulkokentällä. Enemmän käymistämme kisoista voi lukea alla mainituista blogipostauksista, tässä kuitenkin videot meidän tähän mennessä kaikilta virallisilta radoilta. :)

* Kuulumiset 2/4: Harrastukset
* HSKH agikisat Ojangossa







Metsäiset nuorukaisten agitreenit

Kaikki kuvat ja videopätkät Tean ottamia viime torstailta, kun käytiin treenaamassa Tean kanssa metsässä (ei mikään otollisin agitreenauspaikka, mutta menetteli keppitreeneille). Myös viime viikonloppuna hoidossa ollut veljen Osku-koira pääsi kokeilemaan agilityn maailmaa yksinkertaistetusti neljällä kepillä ja pienellä aidalla. Veilan teema oli agitreenien läksy eli keppien sisäänmeno kahdella tai neljällä kepillä.















Jälleen kennelhommissa

Viime perjantaista maanantaiaamuun, kävin välissä kotona ja nyt olen ollut täällä taas tiistaista lähtien. Aion viipyä maailmanvoittajanäyttelyn yli, kotiinpaluuni venyy todennäköisesti ensi tiistaille. Kaikki on sujunut loistavasti kennelillä, erityisesti 10-viikkoiset pennut ovat erittäin suloisia. Onhan täällä pentuja ollut aiemminkin ollessani hommissa, mutta näihin kiinnittää enemmän huomiota kun olin itse kymmenisen viikkoa sitten niiden "kätilö".  :)
Viidestä pennusta yksi on tosin lentänyt jo pesästä pois, neljä etsivät vielä kotia. Oma suosikkini on puoliksi valkoisen pään omaava urospentu Wolfheart Orwell.
Kokeilin kerrankin, olisiko Veilasta kuvaus-assistentiksi, mutta se ei ihan ymmärtänyt etteivät pienet pennut pysy sen perässä kun olisi pitänyt juosta miljoonaa. Se myöskin johdatti ne ensimmäisen viiden minuutin sisään suoraan mutaojaan, jonka jälkeen ei tarvinnut haaveillakaan puhtaiden pentujen kuvaamisesta. Myöhemmin uusi yritys Titjan kanssa ja ai että, se oli taas niin luottokoira pentujen keskellä, rakastan!











Hoitokoira Nita

Tervutyttö Nita tuli meille hoitoon juoksujensa ajaksi.  :)
Nita tuotiin tänne kennelille, jossa se majailee meidän eli minun ja nahkatyttöjeni kanssa kunnes siirrymme takaisin kotioloihin Ahtialaan.


Kuva on Nitan omistajan Linda Toivosen ottama, kun en ole itse Nitaa ainakaan vielä kuvaillut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti